Kikapcsolódás / Tech és kütyük

Temetőben, vécén? 7 selfie, amit nem lenne szabad elkészítened

Temetőben, vécén? 7 selfie, amit nem lenne szabad elkészítened

A csernobili selfie

Jake Fletcher annál a csernobili atomerőműnél pózol, amelynek katasztrófája egy egész világot megrengetett – vagy legalábbis jó részét radioaktív anyaggal látta el. A szörnyű esemény miatt negyedmillió ember vált otthontalanná, valamint milliók haltak vagy betegedtek meg a sugárfertőzés miatt. A területen még most is bőven az egészségügyi határérték fölött van a káros sugárzás mértéke, épp ezért „menő” az ott készített selfie.

A csöves selfie

Nem, nem az a lényege, hogy egy hajléktalan előkapja a legújabb iPhone-t, és random selfie-t lő vele. Hanem az, hogy a fiatalok odasomfordálnak a többnyire alvó szerencsétlenhez, és kacsaszájjal vagy győzelemjelet mutatva megörökítik magukat vele.
Ha a csöves nadrágján khm… „piszoknyomok” látszanak, esetleg elokádta magát, akkor pluszpont jár érte. Amennyiben meztelen, pláne.

A vécés selfie

A mosdótükörben fotózni szabad – de csak akkor, ha szándékán kívül senki sem kerül rá a kompozícióra. Sajnos gyakori jelenség, hogy a körülnézés nélkül készített és feltöltött selfie-ken egy éppen pisilő vagy nagydolgot végző ember jelenik meg, aki ettől közröhej tárgya lesz. Az „elkövetővel” együtt, persze. Ugye, te sem akarnád közszemlére tenni magad ilyen helyzetben? A selfie-készítésnek egyetlen szabálya van, amit elég megjegyezned: mindig gondolkodj egy picit előtte!

Erről inkább nem szeretnénk fotót beszúrni.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást