Modern sebápolás: A gézcsík már a múlté?

Modern sebápolás: A gézcsík már a múlté?

Címlap / Életmód / Egészség / Modern sebápolás: A gézcsík már a múlté?

Ha elesik biciklivel a gyermeked, és sebes lesz a térde, azonnal a gézcsíkért nyúlsz? Ugyanez igaz akkor is, ha mélyebben megvágtad vagy leforráztad magad főzés közben, és gyorsan le kell tisztítani a sérülést? Ami korábban jól bevált módszer volt, könnyen lehet, hogy 2021-re már idejét múlttá vált, hiszen a modern világ fejlődése erre a területre is komoly hatással volt.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a gézcsík helyes felhelyezése, majd gyakori cseréje sem egyszerű feladat, pláne valakinek, aki nem járatos a sebek ellátásban. Nem szabad elfelejteni, hogy ezeket gyakran kell cserélni, mert amikor nem biztosított a megfelelő környezet a seb számára, nem csak a gyógyulási folyamat válik hosszabbá, de fertőzés is kialakulhat.

Ma már létezik olyan sebápoló készítmény, ami alkohol- és jódmentes. Ilyen a Béres PrimoMed sebápoló spray is, amelyet szórófejének köszönhetően könnyű használni és sokféle sebtípusra alkalmazható.

Könnyű, hatásos, és bőrbarát

A termék előnye, hogy nagyon egyszerű használni, miközben szakszerű és gyors megoldást nyújt a sebek és sérülések ápolására.

Akár horzsolásról, zúzódásról, vágásról, enyhe égési sérülésről vagy forrázásról van szó, a termék elősegíti a sebgyógyulási folyamatot, hidratálja az érintett területet, és természetesen a fertőzések kialakulását is megelőzi.

Használata pedig kifejezetten egyszerű: a szóbanforgó sérülésre kell fújnod belőle egy keveset (szórófejes, így nem tudod elrontani az adagolást), ezáltal kimosva a sebet és eltávolítva az idegen részecskéket. Jó hír, hogy mivel hipoallergén, ráadásul jód- és alkoholmentes, így újszülöttkortól használható, és nem okoz irritációkat. 

Ennek köszönhetően még pattanásos, mitesszeres bőrön is nyugodtan alkalmazhatod, nem fog problémát okozni az arcodon!

A Béres PrimoMed sebápoló spraynek köszönhetően ráadásul meggátolhatod a biofilmréteg kialakulását a seben, sőt, akár beszáradt kötszer fellazítására, nedvesítésére is alkalmazható makacsabb sérülések esetén. 

Mivel kisebb kiszerelésben is kapható, így a táskádban is elfér, ennek köszönhetően pedig minden kirándulás és családi kiruccanás során kéznél lehet egy esetleges kisebb balesethez! Sőt, külön jó hír, hogy nemcsak sebeken lehet használni, hanem még rovarcsípésekre is fújható, ami a nyári időszakban különösen hasznos lehet a szabadban töltött esték után. 

Felejtsd el a régi berögzült módszereket, és válaszd inkább ezt a bőrbarát megoldást! Az biztos, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt szívesebben választják ezt a gyors megoldást.

A Béres PrimoMed sebápoló spray gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást