Stílus / Divat

5+1 ruhadarab rajtad, amit a pasik ki nem állhatnak

Akár randira készülsz, akár lazítás a program, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket az apukádon és a tesódon kívül más hímnemű jobb, ha nem lát rajtad. Nyugi, nem kell az egész stílusodat megváltoztatnod, hogy bejöjj a pasiknak!

Laza overáll

Aligha lepődsz meg a tényen, hogy a férfiak szeretik látni az alakodat. Még akkor is, ha te magad nem vagy teljesen elégedett a vonalaiddal.

A sors egyedi, csak rád jellemző ívekkel áldott meg – vétek rejtegetni ezeket!

Arról nem is beszélve, hogy ha néhány pluszkiló leplezésére bújsz előnytelen szabású, nagynak tűnő szettbe, optikailag még ráteszel egy lapáttal a szélességre.

Térdzokni

Japán iskolás lányokon elképzelhető, hogy szexi, de valójában inkább gyerekes, mint trendi.

Nemcsak, hogy időjárás szempontjából számítanak zsákutcának – hiszen vagy megsül a vádlid, vagy szétfagy a combod –, de rövidítik a lábaid, és velük együtt az egész alakod.

Ha valamilyen rejtélyes oknál fogva mégis a térdzokni a kedvenc darabod, tartogasd inkább otthoni lazuláshoz!

Nyári csizma

átmeneti időszakra igen, de nyárra semmilyen formában nem ajánlott hordanunk. Attól, hogy valami trendi, nem biztos, hogy értelme is van viselni.

Az elmúlt években divatba jött nyári csizmákat cseppet sem kedvelik a férfiak, hiszen nehéz elhinniük, hogy a nyári forróságban kényelmes viseletek lehetnek.

Hiába készülnek viszonylag szellőzős anyagból, a nyár és a csizma örök ellentétben fognak állni egymással, ezért népszerűségük várhatóan hamar leível.

Érthető a férfiak nemtetszése, elvégre ahogy télen sem hordunk ép ésszel szandált, úgy nyáron sem takargatjuk csizmával a lábunk szárát.

Túl sok rojt és bojt

Tény, hogy a kiegészítőkön lógó bojtok vagy rojtok segítségével ügyesen kiegyensúlyozhatod az egész szetted és alakod.

Kis mértékben még el is megy, ha viszont az egész öltözeted erről szól, ne csodálkozz, ha a férfiak szőnyegszegélynek vagy függönyzsinórnak titulálnak.

A bojtok mindemellett kislányossá teszik megjelenésedet.

Arra is figyelned kell, hogy a bojtokat és a rojtokat más látványos megoldással ne kombináld, mert kaotikus lesz az összhatás! Ne feledd, kevés divattervezőnek sikerül olyan minőségi, jó szabású ruhadarabot terveznie, amin a “csupa-rojt” jól mutat.

Légyszemüveg

Az óriási napszemüveg nagyon divatos, ráadásul jól jön, ha hosszúra nyúlt éjszakán vagy túl, esetleg lustaság lett úrrá rajtad sminkeléskor.

Vigyázz azonban a formára, mert a légyszerű összkép sokkal inkább vicces, mint divatos!

A nem megfelelő darab óhatatlanul is úgy fest rajtad, mintha el akarnád rejteni a fél arcod. Márpedig ez rossz ómen a férfiak szemében!

Szőrmók

A szőr az öltözködésben sem feltétlenül nyerő, és felhívjuk a figyelmed: semmiképpen se ölts magadra egynél több bundás kiegészítőt, és lehetőleg az se legyen hatalmas vagy látványos!

Szép számmal akadnak ilyen táskák, sapkák, sőt bizsuk is a boltok polcain, de észnél kell lenned, ha szereted őket.

Akkor mi tetszik a pasiknak?

Ha muszáj általánosítani, simán ki merjük jelenteni: az egyszerű darabokat szeretik, amelyek megmutatják a személyiséged, az alakod és a stílusod. Ami a kiegészítőket illeti, célszerű csak a legszükségesebbekre szorítkozni.

A csilingelő karkötőhalmaz és a vállra lógó fülbevaló kifejezetten riasztóan szokott rájuk hatni. Bizonytalanság esetén bátran kérdezd meg egy fiú rokonod vagy haverod, mit gondol az adott cuccról.

De vásárolni ne vidd magaddal, ha nem akarod, hogy szegény unalmában elpusztuljon!