Stílus / Divat

5+1 női ruhadarab, amit a pasik ki nem állhatnak

Nyári csizma

Légyszemüveg

Az óriási napszemüveg nagyon divatos, ráadásul jól jön, ha hosszúra nyúlt éjszakán vagy túl, esetleg lustaság lett úrrá rajtad sminkeléskor. Vigyázz azonban a formára, mert a légyszerű összkép sokkal inkább vicces, mint divatos! A nem megfelelő darab óhatatlanul is úgy fest rajtad, mintha el akarnád rejteni a fél arcod. Márpedig ez rossz ómen a férfiak szemében!

Szőrmók

A szőr az öltözködésben sem feltétlenül nyerő, és felhívjuk a figyelmed: semmiképpen se ölts magadra egynél több bundás kiegészítőt, és lehetőleg az se legyen hatalmas vagy látványos! Szép számmal akadnak ilyen táskák, sapkák, sőt bizsuk is a boltok polcain, de észnél kell lenned, ha szereted őket.

Akkor mi tetszik a pasiknak?

Ha muszáj általánosítani, simán ki merjük jelenteni: az egyszerű darabokat szeretik, amelyek megmutatják a személyiséged, az alakod és a stílusod. Ami a kiegészítőket illeti, célszerű csak a legszükségesebbekre szorítkozni. A csilingelő karkötőhalmaz és a vállra lógó fülbevaló kifejezetten riasztóan szokott rájuk hatni. Bizonytalanság esetén bátran kérdezd meg egy fiú rokonod vagy haverod, mit gondol az adott cuccról. De vásárolni ne vidd magaddal, ha nem akarod, hogy szegény unalmában elpusztuljon!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást