Haj / Stílus

10 új rövid frizura, amit csak imádni lehet

10 új rövid frizura, amit csak imádni lehet

Oldalválaszték

Állig érő frizura esetében sem lehet akadály, hogy szinte teljesen egyforma hosszal vágass magadnak egy különleges és ízléses fazont. Ezt a formát ráadásul igazán könnyű változatossá tenni és frufru nélkül, vagy oldalfrufruval is tökéletes választásnak bizonyul

 

Fiatalos frufruval

Ez a frufru mindenkit megfiatalít, és valóban esztétikus megoldást jelent azok számára, akik az átlagosnál egy kicsit magasabb homlokkal rendelkeznek. A rövidebb Kleopátra fazon pedig remek választás számodra, ha kedveled a kicsit extrémebb, különlegesebb frizurákat.

 

Bájosan bohókás

Sok nő van, aki a hullámos tincsei miatt tart attól, hogy rövidebb fazon mellett voksoljon, pedig ez a példa is jól mutatja, hogy a lágy hullámok milyen jól mutatnak. Az előre szárított hajszálak ezúttal bájosak, de némi hajformázóval sokkal fiatalosabb és vagányabb is lehet a végeredmény.

 

Trükkös fazon

A tépett frizura nem csak hosszú haj esetén lehet opció, hiszen a rövidebb fazonok esetében is csodásan tud mutatni. A hátul felnyírt, elöl hosszabbra hagyott frizura egyszerre tűnik fiatalosan sikkesnek és stílusosan nőiesnek.

 

Elegáns választékkal

Ez a frizura hasonló az előzőhöz, legalábbis, ami az oldalválasztékot és az elöl levő hosszt illeti. Itt a fodrász kevésbé különítette el a rétegeket, így a végeredmény kicsit dúsabb, tömöttebb, valamint könnyebben variálható lett.

 

Még több izgalmas frizuraötletet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást