Stílus / Haj

10 új rövid frizura, amit csak imádni lehet

Oldalválaszték

Állig érő frizura esetében sem lehet akadály, hogy szinte teljesen egyforma hosszal vágass magadnak egy különleges és ízléses fazont. Ezt a formát ráadásul igazán könnyű változatossá tenni és frufru nélkül, vagy oldalfrufruval is tökéletes választásnak bizonyul

 

Fiatalos frufruval

Ez a frufru mindenkit megfiatalít, és valóban esztétikus megoldást jelent azok számára, akik az átlagosnál egy kicsit magasabb homlokkal rendelkeznek. A rövidebb Kleopátra fazon pedig remek választás számodra, ha kedveled a kicsit extrémebb, különlegesebb frizurákat.

 

Bájosan bohókás

Sok nő van, aki a hullámos tincsei miatt tart attól, hogy rövidebb fazon mellett voksoljon, pedig ez a példa is jól mutatja, hogy a lágy hullámok milyen jól mutatnak. Az előre szárított hajszálak ezúttal bájosak, de némi hajformázóval sokkal fiatalosabb és vagányabb is lehet a végeredmény.

 

Trükkös fazon

A tépett frizura nem csak hosszú haj esetén lehet opció, hiszen a rövidebb fazonok esetében is csodásan tud mutatni. A hátul felnyírt, elöl hosszabbra hagyott frizura egyszerre tűnik fiatalosan sikkesnek és stílusosan nőiesnek.

 

Elegáns választékkal

Ez a frizura hasonló az előzőhöz, legalábbis, ami az oldalválasztékot és az elöl levő hosszt illeti. Itt a fodrász kevésbé különítette el a rétegeket, így a végeredmény kicsit dúsabb, tömöttebb, valamint könnyebben variálható lett.

 

Még több izgalmas frizuraötletet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást