Riasztó jelek: így ismerd fel a rossz éttermeket

Riasztó jelek: így ismerd fel a rossz éttermeket

Címlap / Életmód / Riasztó jelek: így ismerd fel a rossz éttermeket

Mindenkivel előfordult már, hogy egy új étterembe látogatva rossz élménnyel távozott. Egy ígéretesnek tűnő hely is lehet csalódás, ha nem figyelünk a megfelelő jelekre. Ha felelősségteljesen választásunk célja az, hogy elkerüljük a gyomorrontást és a rossz kiszolgálást, érdemes néhány figyelmeztető jelet szem előtt tartanunk.

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Első benyomás: a tisztaság és környezet

Az egyik legnyilvánvalóbb jel, amelyet érdemes figyelembe venni, az étterem általános tisztasága. Az étkezde belépéskor feltáruló látványa sokat elmondhat az ottani higiéniai normákról. A piszkos padló, az elhanyagolt mosdók vagy a zsúfoltságtól roskadozó asztalok mind arra utalhatnak, hogy az étterem nem fordít elegendő figyelmet a tisztaságra. Bár nem minden hely esetében számít a tökéletesség, alapvető elvárás, hogy az étkezési környezet higiénikus legyen.

Ha az első pillanatban tisztasági hiányosságokat észlelünk, valószínűleg jobb, ha tovább keresünk egy másik helyet. Az olyan apró részletek, mint a poros ablakok vagy a szennyezett abroszok, gyakran hosszabb távú problémák jelei lehetnek, melyek a konyha állapotára is kihatnak.

Oldalak: 1 2 3 4 5

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/5
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!