Életmód / Ezotéria

Mennyire vagy rendszerető? Csillagjegyek a legpedánsabbtól a legrendetlenebbig

Oroszlán

Az életed gyors léptékű, ezért normális állapot számodra az otthoni káosz. Egyszerűen túl sok dolog történik veled ahhoz, hogy holmi takarítással vesződj, különben is azt vallod, hogy a zseni átlátja a káoszt. Amikor azonban partyt adsz, egy teljes napon át képes vagy a lakásod csinosítgatni a vendégeknek. 

Vízöntő

Szabadelvű ember vagy, aki túl elfoglalt ahhoz, hogy otthon tevékenykedjen. A világot mindig éppen meg akarod megmenteni, vagy éppen fel akarod fedezni, ezért lakásodban el-eluralkodik a fejetlenség. Egyedül az utazásaidról hazahozott becses szuveníreket rendezed el szépen.

Ikrek

Ahhoz, hogy te nekiállj takarítani és rendet rakni, bizony komoly motivációra van szükség. Érdeklődő társasági ember vagy, aki szívesebben tölti idejét másokkal eszmét cserélve, mint otthon takarítva. Ha valaki, te biztosan előszeretettel veszed igénybe egy bejárónő szolgáltatásait.

Mérleg

Kiemelkedő szépérzéked van, ezért kifejezetten remekelsz, mint lakberendező. Vonzódsz a szép tárgyakhoz, amiket előszeretettel gyűjtesz is, azonban rendezetten tartani őket már komoly erőfeszítésedbe telik. Csak akkor állsz neki rendet rakni, amikor már nagyon szalad a lakás.

Halak

Ábrándos személyiséged egész nap a fellegekben jár és ha valaki jól érzi magát a káoszban, az te vagy. Számodra csak az a fontos, hogy otthonodban minden nyugodt és kényelmes legyen, viszont a rendetlenség téged ebben egyáltalán nem zavar.

Nyilas

Szabad, kalandos élet, tele humorral, neked ez számít, nem az, hogy éppen rend van-e otthon. Azt vallod, hogy felesleges annyit bajlódni a rendrakással és tisztítással, ha minden újra rendetlen és piszkos lesz megint, ezért nem is foglalkozol ilyen balgaságokkal.  

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW