Párkapcsolat / Szerelem

7 pszichológiai trükk, hogy a párod évtizedekig szerelmes legyen beléd

7 pszichológiai trükk, hogy a párod évtizedekig szerelmes legyen beléd

Mennyire igyekezz?

Mindig felmerül a kérdés, hogy mi a jobb opció: hagyni, hogy a srác keressen, vagy bevetni mindent, hogy megszerezd magadnak? Nos, ez is személyiségfüggő!

Ha az adott férfi nagyon magabiztos és független, az utóbbi módszer nála biztosan nem válik be. Aki ugyanis tudja, mit akar az élettől, és nem szereti, ha mások beleszólnak abba, amit csinál, biztosan nem fogja pozitívumnak tekinteni, ha folyton üzenetekkel bombázod. Ez kizárólag azoknál jön be, akik nem érzik jól magukat egyedül, és szükségük van egy társra, akire mindig számíthatnak. Ha a srác ilyen típus, megéri gyakran keresni – de csakis ebben az esetben!

Ha már együtt vagytok

Onnantól kezdve, hogy együtt vagytok, még nincs vége a dolognak. Ilyenkor ugyanis még jobban kell igyekeznetek azért, hogy a szerelem ne múljon el néhány hónap alatt.

Erre szuper módszer, ha bevetsz egy asszociációs játékot. Próbáld meg magadat a fejében pozitív dolgokhoz kapcsolni. Például amikor vásárolni mész, lepd meg a párodat valamivel, amit szeret – és ezt ismételd meg minél gyakrabban. Így automatikusan te jutsz eszébe erről, ha besétál egy boltba. Vezess be néhány esti szokást is: például elalvás előtt mindig bújj hozzá, öleld meg, és éreztesd vele, hogy szereted.

Egy idő után olyannyira hozzászokik ehhez, hogy el sem tudná képzelni az estéit nélküled!

A kedvesség a kulcs

Egyszerű, de nagyszerű megoldás! A kedvesség tényleg a szerelem kulcsa, hiszen ezek a mondatok, mozdulatok mutatják meg a párod számára azt, hogy fontos neked.

Törekedj arra, hogy a veszekedések során is kedves maradj, hiszen így minden konfliktus gyorsabban letudható, és a viták után nemhogy nem távolodtok el egymástól, de még közelebb is érzitek magatokat a másikhoz! Ki gondolta volna, hogy a szerelemnek ilyen egyszerű kulcsa van?

Az újdonság ereje

Számtalan kutatás bebizonyította már, hogy a szerelem elmúlásának egyik oka, hogy az unalom lassan megjelenik a kapcsolatban. A hétköznapi rutinban már nem marad izgalom, ezért is fontos, hogy mindig új élményeket éljetek át, együtt! Ilyenkor ugyanis olyan kémiai folyamatok indulnak be az agyatokban, amelyek a szerelem érzéséért is felelősek.

Figyeld meg, hogy egy romantikus hétvégi kiruccanás, vagy akár csak egy kirándulás után is mennyivel közelebb érzitek magatokat egymáshoz. Mindig szervezzetek ilyen programokat!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást