Nyereményjáték: Téged ajándékoz meg a Prospecto.hu 5. szülinapján (x)

Nyereményjáték: Téged ajándékoz meg a Prospecto.hu 5. szülinapján (x)

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Nyereményjáték: Téged ajándékoz meg a Prospecto.hu 5. szülinapján (x)

Idén 5 éves az ország egyik legnépszerűbb digitális reklámújság platformja, a Prospecto.hu. Születésnapja alkalmából minden hónapban ajándékokat oszt ki az applikáció felhasználóinak. Azok közül, akik az adott hónapban a legtöbbet használják a mobilalkalmazást, öten 3000 Ft értékű vásárlási utalványt nyerhetnek. A nyeremény átvételével kapcsolatosan pedig push értesítésen keresztül veszik fel a kapcsolatot a TOP 5 felhasználóval. Tudj meg többet a játékról itt!

Forrás: Prospecto.hu

Prospecto.hu immár öt éve segíti az embereket abban, hogy a kereskedők és márkák aktuális kínálatát egy helyen megtalálják. A platformon különböző kategóriájú üzletek akciós újságait lehet böngészni egy helyen – élelmiszerek, bútorok, kozmetikumok és testápolási cikkek, otthoni és kerti termékek, gyermekek számára készült termékek, számítástechnikai eszközök és még sok más. A mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy kedvenc üzletei legújabb kedvezményeiről időben értesüljön. Azt is megtudhatja a felhasználó, hogy hol találja meg az üzletlánc boltját országszerte. A Prospecto.hu rengeteg ember számára bizonyosodott hasznosnak – ezt is mutatja, hogy az applikációt használók száma 2021-ben ugrásszerűen, mintegy 320%-kal nőtt, míg a weboldalt böngészők száma 175%-kal nőtt.

A Prospecto.hu küldetése a vásárlások tervezésének megkönnyítése mellett, hogy csökkentse a nyomtatott reklámújság terjesztésből származó felesleges hulladékot, segítse a városi környezet és a természet esztétikus megjelenésének megőrzését. A Prospecto.hu-n 2017 óta megtekintett több millió digitális katalógus például mintegy 13 500 megmentett fának felel meg*.


*A Prospecto.hu-n 5 év alatt nagyságrendileg 135.000.000 digitális oldal megnyitással számolva, figyelembe véve, hogy 1 fát vágnak ki kb. 10.000 papír oldal elkészítéséhez (forrás: Ribble Pack).

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást