Pomponos díszek karácsonyra – 10 cuki ötlet

Pomponos díszek karácsonyra – 10 cuki ötlet

Címlap / Otthon / Pomponos díszek karácsonyra – 10 cuki ötlet / 2. oldal

Pompon figurák

Ha kedvet kaptál, akkor csak a fantáziád szabhat határt, ugyanis a pomponokból nagyon aranyos kis dekorációkat készíthetsz. Ezek aztán a fán éppúgy megállják a helyüket, mint önálló dekorációként. A pomponból készült dekorációk gyerekek számára is tökéletesek, akár ajándékba, akár a szobájukba készítenél valamilyen aranyos kompozíciót. Összeállíthatod belőlük a manapság olyan népszerű karácsony manót, de a fehér fonalból hóembert, télapót egyaránt kreálhatsz.

 

 

Pomponos karácsonyfadíszek

A pomponokból összeállíthatsz nagyobb díszeket is, amiket feltehetsz a fára, vagy – mivel ezek a díszek ennyire könnyűek – helyet kaphatnak fellógatva a lámpákon, bejárati ajtók felett.

Ehhez a díszhez a legjobb valamilyen gömb formájú alapot, lehetőleg nikecell golyót választanod, amire gond nélkül felragaszthatod az aprócska pomponokat. Közéjük tehetsz csillogó gyöngyöket, és persze ne feledkezz meg az akasztóról sem, amivel majd rögzíteni tudod a díszt.

 

 

Pompon fák

Nikecellből már messze nem csak gömbformát vehetsz: bármelyik hobbiboltban találsz csillagformát, koszorút, de még gúlát is, amiből bájos karácsonyfát készíthetsz. A teendőd itt is csak annyi, hogy elkészítsd a pomponokat, majd az alapra felragasztod őket egyesével. Karácsonyfa esetében persze ne feledkezz meg a díszítésről sem: használj karácsonyfadíszeket, masnikat, akár ledizzókat, terméseket és girlandokat.

 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást