Bár a virsli nem tartozik a legegészségesebb ételek közé, azért mostanában már kifejezetten jó minőségű termékeket is vásárolhatsz belőlük. Most pedig eljött az idő, hogy ezt a vendégeid lenyűgözésére is felhasználd! A következőkben mutatunk pár igazán hasznos receptet, amikkel garantáltan „tízujjukatmegnyalják” típusú ízélményt nyújthatsz a rokonoknak, barátoknak.
1/5 Csavard leveles tésztába
Az első mennyei ötlet máris megmutatja, ezeket a csodás falatkákat milyen egyszerűen elkészítheted.
Nincs más dolgod, mint a boltban fagyasztott leveles tésztát vásárolni (lehetőleg olyat válassz, ami eleve kisebb lapokból áll, így kevesebbet kell nyújtanod). Fektesd a tésztalapokat kilisztezett szilikon lapra, majd miután kinyújtottad őket, vágj belőlük kisebb téglalapokat – ezek szélességben és hosszúságban is nagyjából egyezzenek meg a virslik méretével.
Tekerd fel a tésztát, közepén a virslivel, majd kend meg felvert tojással az összes tésztagurigát. Szórd meg reszelt sajttal, magvakkal, sóval és már be is teheted az előmelegített sütőbe. Tálalás előtt vágd kisebb darabokra (oldalasan szelve látványosabb), majd mustárral kínáld.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!