Párkapcsolat / Szerelem

Jobb ha menekülsz, ha ezt a 7 dolgot találod a férfi lakásán

Jobb ha menekülsz, ha ezt a 7 dolgot találod a férfi lakásán

Gyógyszerraktár

Előfordulhat, hogy a párodnak olyan krónikus betegsége van, ami számodra szokatlanul nagy mennyiségű gyógyszer rendszeres szedésével jár. Természetesen ebben az esetben állj mellette és támogasd!

Ha viszont nyugtatókról, altatókról vagy egy ember számára szemmel láthatóan túl nagy mennyiségű bármilyen szerről van szó, akkor függővel, esetleg dílerrel van dolgod. Nem, ilyenek nemcsak a filmekben léteznek – mint ahogy a bűntársasság fogalma sem.

Túlzott tisztaság

Most úgy tűnhet, hogy mi vagyunk azok, akiknek semmi sem jó, elvégre az éjjeliszekrényen hagyott kajamaradékokkal is bajunk volt. Az a fajta kínos tisztaság azonban, ami szinte világít, komoly idegrendszeri vagy mentális rendellenességre, elsősorban rögeszmés vagy kényszeres cselekvésre utalhat.

Ha nem akarod, hogy végig kelljen nézned egy dührohamot, amiért összemorzsáztad a kenyérpirítót, fuss!

Egy szál matrac

Ha a pasid tegnapelőtt költözött be a lakásba, s még várakozik az ágykeret szállítására, akkor semmi probléma. Amennyiben viszont egészen egyszerűen nincs ágya, s neki tökéletesen megfelel hosszú távon egy matracon aludnia, olyan emberrel hozott össze a balsors, akiben az otthonteremtő hajlam és az igényesség gyakorlatilag nulla.

Tiniként izgalmas lehet ilyen körülmények között pihenni ugyan, de egy felnőtt férfi legyen már ennél kifinomultabb!

Végül komolyra fordítva a szót: nem arra buzdítunk, hogy búcsú nélkül szállj ki egy kapcsolatból, ha az előbbieket tapasztalod. Egy őszinte beszélgetést mindenképpen megér a dolog – ám a nyúlcipőt attól még jobb, ha kéznél, azaz lábnál tartod!

Oldalak: 1 2 3

2 hozzászólás

 • Avatar
  ló elemér
  2020.11.30., 15:51

  Bárgyú!

  Válasz
 • Avatar
  Péter
  2021.03.07., 16:16

  “A közhiedelem szerint az ilyen értelmű képtelenség tipikusan a mentális problémával küszködőkre jellemző”
  Ez lefordítva: amikor a szomszéd öregasszony azt mondja ” A sánta Józsi az egy bolond!”
  A közhiedelem mióta képes definiálni a mentális problémákat?
  Ez a poszt silány, a poszter pedig jobban tenné,ha még képezné magát,hogy hasznos, releváns tanácsokat adhasson. Addig viszont ajánlom,hogy inkább maradjon csöndben.

  Válasz

Írj egy hozzászólást