Padlizsánkrém recept hagyományosan

Címlap / Életmód / Receptek / Padlizsánkrém recept hagyományosan

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

3. Egy nagy petrezselyemvágó késsel vágjuk apróra a már puha padlizsán húsát és tegyük egy tálba. Botmixerrel is pépesíthetjük, de vágva az igazi!

4. Aprítsuk fel apró darabokra a hagymát és tegyük a padlizsánhoz. Egy külön tálban készítsünk majonézt (üzleti is jó, de a házi finomabb). 

5. Ha meghűlt a padlizsán, keverjük hozzá a majonézt, sózzuk meg, kevés borssal is fűszerezhetjük. Aki szereti, paprikakrémet is keverhet a krémhez.

Oldalak: 1 2 3

A cikk folytatódik, lapozz!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!