Pipálj ki minél több pontot a nyári bakancslistáról!

Kerekes Vivien
Írta: ,

Minden évben izgatottan várjuk, és végre ez is eljött: nyakunkon a nyár, és mostantól nem kell a négy fal között ülnünk, mert túl hideg van odakint. Az elkövetkező hónapok viszont sajnos olyan gyorsan elszállnak, hogy szinte észre sem vesszük, és csak utólag bánjuk meg, hogy olyan kevés programmal töltöttük meg a napokat. Ezért most összeállítottunk egy bakancslistát, ami garantálja, hogy emlékezetesen telik az idei nyarad!

Buli a csillagos ég alatt Kép forrása: skyscanner.net

Van valami különleges hangulata annak, ha a szabad ég alatt bulizunk a kivilágított színpad körül.

Ilyenkor még az sem probléma, ha nem igazán ismerjük az együttest, hiszen már a zsibongó környezet is elég ahhoz, hogy mi magunk is vidáman ugrálni kezdjünk a zenékre.

Júniusban szinte minden budapesti szabadtéri hely megnyitja kapuit, de akár valamelyik fesztiválra is ellátogathatsz, ha igazán életreszóló élményre vágysz.

Ha viszont nem szeretnél több tízezres tömegben állni, nyugodtan válaszd valamelyik kisebb fesztivált, hiszen ezek is rendkívül hangulatosak, és kevésbé zsúfoltak.

Indulhat a túrázás? Kép forrása: birdasaurus.tumblr.com

Te is irigykedve nézed azokat a filmszereplőket, akik beülnek az autóba, és végighajtanak azokon a jellegzetes amerikai autóutakon?

Klasszul néz ki, de valójában egy napokig tartó kirándulás, ami során végig a járműben ülsz, nem is olyan izgalmas.

Épp ezért szuper, hogy Magyarországon belül is vannak csodálatos tájak, amiket végigautózhattok már néhány óra alatt.

Pattanj kocsiba a pároddal, és hajtsátok körbe a Pilist, vagy tegyetek egy nagy kört a Bükk környékén; a dombos vidék még arra is jó, hogy az autóból kiszállva túrázzatok rajta egy kicsit.