6 dolog, amit mindenki elpakol a nyaralásra - Aztán meg is bánja

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor nyaralni mész, valószínűleg te is igyekszel minden fontos holmit elpakolni a bőröndödbe, nehogy a szálláson derüljön ki, ha valami otthon maradt. De azért akad pár dolog, amit az emberek többsége magával visz egy üdülésre, és aztán meg is bánják, mert csak a helyet foglalják, és elő sem veszik a pihenés alatt.

Biztosan te is eltervezed nyaralás előtt, hogy majd a tengerparton végre olvasgatsz egy kicsit, és kipihened a fáradalmakat.

Azonban a rengeteg újdonság és élménylehetőség hatására az emberek többségének nem is igazán jut ideje az olvasásra, maximum fél vagy egy órát töltenek a könyv társaságában.

Viszont rengeteg helyet elfoglal egy keményfedelű könyv a táskádban!

Legközelebb inkább próbálj meg puha kötésű könyvet magaddal vinni, vagy a tableteden olvasgasd a könyvet.

A legtöbb hotelben és apartmanban a szállásadók felkészülnek mindenre, így általában felszerelt szobákról van szó.

Mielőtt elutazol, érdemes megnézned, mi az, ami biztosan ott lesz a szobátokban; sok esetben ugyanis a hajszárító már alap kelléknek számít.

Emiatt nem érdemes belepakolnod a bőröndödbe, hiszen csak a helyet foglalja, és könnyen lehet, hogy nem is fogod használni.

Viszont valószínűleg te is veszel egy-két apróságot a nyaralásod alatt, a hajszárító miatt pedig lehet, hogy ezek bele sem férnek majd a táskádba.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!