Olcsón nyaralnál 2018-ban? Ezek a legköltséghatékonyabb úti célok!

Schuster Borka
Írta: ,

Egy kis szerencsével olcsó repülőjegyet ma már szinte bárhová ki lehet fogni, az viszont más kérdés, hogy a kiszemelt úti célon mennyire pénztárca-barát a nyaralás. Az alábbi helyek olcsóbbak, mint a legfelkapottabb nyaralóhelyek, mégis legalább annyi szépséget tudnak ajánlani az idelátogatóknak.

Malajzia Kép forrása: exoticvoyages.com

Thaiföld szomszédjában, szintén felkészülve a turistákkal, mégis kevesebb idelátogatóval Malajzia tökéletes alternatíva lehet azoknak, akik az egzotikus kelet szépségeit keresik.

A TravelPirates főszerkesztője szerint Kuala Lumpurban 15 dollárért már három csillagos szobát lehet találni, 10 dollár pedig kifut napi háromszori étkezést, miközben Malajzia gyönyörű tájakkal, pezsgő nagyvárosokkal és álomszép tengerpartokkal várja a turistákat.

Mesebeli szigetre utaznátok?

Langkawi az úti magazinok szerint egy még kevésbé felfedezett, de annál több figyelmet érdemlő választás lehet!

Szlovénia Kép forrása: twitter.com

Elérhető távolságban van akár autóval is, elképesztőek a tájai, vendégszeretőek a lakói és híresen jó a konyhája, így Szlovénia mesés tájain igazán nem lesz csalódott sem az, aki a természetet bújná, sem pedig az, aki a város forgatagába vetné bele magát a nyaralás alatt.

A Bledi-tó környékét semmiképpen sem érdemes kihagyni, főleg, hogy néhány órás autóúton belül van a fővárostól és a tengerparttól, az autót pedig a Goriška Brda borvidék környékén érdemes letenni.