Mutasd a táskád, megmondom, hogy ki vagy!

Írta: ,

Sok mindent elárulnak rólad táskáid, a kisebb-nagyobb utazáshoz használt bőröndjeid és az úti kiegészítőid. A SPAR új hűségakciójában a dán Ellehammer divatos és praktikus termékeivel akár teljesen megújíthatod utazási kellékeidet. (x)

Az elmaradhatatlan úti kiegészítők akkor is megkönnyítik az életedet, amikor még az egyetemi előadásokat látogatod és akkor is, amikor már édesanyaként sétáltatod kisbabádat a parkban. A skandináv minőségű, dán Ellehammer termékei között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Utazáshoz éppen úgy praktikus segítséget nyújtanak, mint a mindennapi munkába járáshoz, de kapóra jönnek akkor is, ha a barátaiddal indulsz kirándulni, a pároddal nyaralsz, vagy egy szabadtéri fesztiválon kapcsolódsz ki.

Egy-egy csinos hátizsák vagy táska sok mindent elmond rólad. Elárulja, hogy a trendi külső mellett mennyire fontos számodra a minőség.  Sokszor ugyanis hosszú távra választasz táskát – ez a kiegészítő talán személyesebb, hozzád tartozóbb, mint egy cipő –, és ezért olyat keresel, amely megfelel a mindenkori divatirányzatoknak. Kételkedsz, pedig hidd el, létezik ilyen. Mint ahogyan egyes cipő- vagy óramárkák, úgy egyes táskamárkák is ruhás szekrényed állandó lakóivá válnak. 

Galéria / SPAR Ellehammer
SPAR Ellehammer Megnézem
a galériát!

A SPAR a legújabb hűségakciója során kínált számtalan utazási kellékkel az idényszerű, késő tavaszi és a nyári útjaidat szeretné még biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni. Úgy, hogy közben a megjelenésed is tökéletes legyen.

A SPAR Magyarország a májustól szeptember elejéig tartó új hűségpromóciója során a dán prémium-márka magas minőségű, ergonomikus kialakítású, tartós és divatos utazási kellékeit és kiegészítőit kínálja. Jól használhatod a multifunkcionális táskát, a gurulós utazótáskát, a laptop-táskát, a hátizsákot, a válltáskát, a kozmetikai táskát vagy a három méretben kínált keményfedelű gurulós bőrönd egyikét, de jó szolgálatot tesz a háromdarabos utazótasak-szett is. A minden élethelyzetben praktikus Ellehammer termékek – amelyek hűségpontokkal kiugróan magas kedvezményekkel, akár harmad áron megvásárolhatóak – a hosszabb-rövidebb utak hasznos és divatos kellékei. Bárhol és bármikor számíthatsz rájuk.

A május 10. és 2018. augusztus 19. között tartó pontgyűjtő akció alatt bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban elköltött 1000 forintos vásárlásod után 1 darab hűségpontot kapsz, amelyet pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz. Húsz hűségpont megszerzését követően megveheted a 11-féle exkluzív Ellehammer-termék egyikét a feltüntetett – akár 66%-os – kedvezményes áron. Az INTERSPAR áruházak vásárlóinak szóló egyedi ajánlat a 24”-es keményfedelű gurulós bőrönd. Az összegyűjtött matricákat 2018. május 10-től tudod beváltani az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2018. szeptember 2-ig.

A részleteket itt találod: www.spar.hu