Itt lehet a legszebb fotókat készíteni a világon – Instagramra teremtettek!

Zabolai Margit
Írta: ,

Szivárványszín sziklák, reneszánsz festők életre kelt tájai és bűbájos kis falvak. A világon rengeteg gyönyörű hely van, de azok, akik számára fontos, hogy utazásaik során remekbe szabott képeket is készíthessenek, ezeket a tájakat keresik fel a legszívesebben. Itt tényleg elég csak megnyomni a gombot a tökéletes fényképért!

A Szivárvány-hegy, vagy eredeti nevén Vinicunca olyan gyönyörű, hogy sokan egy-egy kép láttán el sem hiszik, hogy valódi. Pedig az!

Ez a 4 800 méter magas tarka csoda egy hosszú és kemény túra után várja az ide látogatókat, de a túra minden egyes lépése megéri!

A csodálatos színeket az ásványi lerakódások rétegződése okozza a homokkő sziklában. Önmagában is elképesztő látvány, de ha még egy-két láma is a képbe kerül, akkor tényleg nehezen tudunk ennél klasszabb fotótémát elképzelni.

Üröm az örömben, hogy a Szivárvány-hegy szépségét egyre többen fedezik fel, így az lassan szó szerint elkopik a turisták lába alatt.

Ha nem vigyázunk rá, könnyen lehet, hogy hamarosan csak néhány Instagram-poszt marad belőle…

Stockholm ezen részét meglátogatni olyan, mint belépni egy különleges festménybe, vagy egy középkori tündérmesébe.

A szűk, macskaköves utcácskák és a színes, tarka házak, közöttük pedig a bűbájos kávézók úgy hatnak, mintha egy Disney film díszletei lennének.

Nem csoda, hogy az erre járók nem győzik fotózni a szebbnél szebb látképeket.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!