5+1 dolog, amit ingyen kaphatsz a repülőtereken

Zabolai Margit
Írta: ,
5+1 dolog, amit ingyen kaphatsz a repülőtereken

Az ingyen wifi többnyire időkorlátos, és egyébként is nagyon lassú, ahhoz szinte biztosan nem elég, hogy átvészelj akár több órát is, amikor egy reptéren ragadsz. Egy kis szerencsével azonban, ha már vesztegelsz, olyan helyen vesztegelsz, ahol gondolnak a hosszan várakozó utasok szórakoztatására.

Simogass meg valakit!

Mielőtt ismeretlen utastársadhoz fordulnál, szólunk, hogy a stressz csökkentésére több reptér is terápiás kutyával áll a vendégek rendelkezésére, San Francisco-ban egy reptéri malacka – igen, egy igazi, élő malac! – várja a látogatókat, a Denver International Airport egy macska otthona, Cincinnati repterén pedig mini lovakat látogathatsz meg, míg a járatod indulására vársz.

Lazulj el!

A reptéri várakozás nem csak idegölő, de kényelmetlen is lehet, főleg, ha előtte már több órát üldögéltél egy gép parányi ülésében, és tudod, hogy a következő órákban is ez vár majd rád.

Hurghada, San Francisco, Chicago, Miami, vagy Dallas repterein ingyenesen kölcsönözhetsz jógamatracokat, így már csak egy talpalatnyi helyet kell találnod magadnak, hogy kinyújtóztasd a tagjaidat, elvégezz néhány ászanát és kipihentebben, felfrissülve folytasd az utadat.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?