Hogyan foglalj a legolcsóbban repülőjegyet?

Stumpf Bea
Írta: ,

Te is hallottad már a barátaidtól, ismerőseidtől, hogy egy havi BKV-bérlet áráért utaztak repülővel? Ne bosszankodj, ez neked is sikerülhet! Van néhány olyan trükk, amivel biztosan olcsóbb lesz a következő repülőjegyed, mint amire számítottál. Lássuk, mik ezek!

Az interneten persze semmi nem marad titokban, hiszen ha megnézel egy oldalt, legközelebb már azzal kapcsolatos hirdetések jöhetnek szembe, így joggal érezheted azt, hogy minden lépésedet figyelik.

Amikor repülőjegyet keresel, akkor is előfordulhat, hogy a többszöri csekkolás után megnőnek az árak, arra buzdítva téged, hogy vedd meg minél előbb, nehogy még drágább legyen.

Éppen ezért mindig inkognitó ablakban keresgélj repülőjegyeket, így nagyobb eséllyel találhatsz alacsony árakat!

A megfelelő keresőmotorok Kép forrása: tumblr.com, airviation

A repülőjegy keresgélés fárasztó lehet, így a legegyszerűbb, ha egy keresőmotorral könnyíted meg a saját dolgod.

A legnépszerűbb a Skyscanner, ahol a fapados járatok között is válogathatsz és a különböző szűrőkkel szinte minden kritériumot megadhatsz az utazásoddal kapcsolatban.

Tipp: A legjobban akkor jársz, ha a keresés után a bal felső sarokban rákattintasz az Egész hónap mutatása gombra, ahol össze tudod párosítani az indulási és érkezési dátumokat, hogy a legolcsóbb kombinációt találhasd meg.