5+1 app, amit mindenképp tölts le, ha utazol

Nagy Niki
Írta: ,

Szerencsére ma már nem kell papírtérképeket böngészni, amikor az ember utazni indul, és pakolási listát is már leginkább a telefonunkba írunk. A zsebünkben pihenő miniszámítógép nagyon sokat tud segíteni, ha éppen tervezzük az utunkat, és akkor is, ha már ott szeretnénk tájékozódni, vagy a legjobb helyekre vagyunk kíváncsiak a környéken. Az alábbi applikációk nagyon meg tudják könnyíteni a dolgodat utazás közben.

Skyscanner

Ma már nemcsak a fapados repülők tudnak nagyon olcsón utat ajánlani – ha a Skyscannert rendszeresen figyeled, biztos, hogy nem maradsz le a legjobb ajánlatokról, és akár olyan helyekre is eljuthatsz olcsón, amikre nem is gondoltál korábban. Így lehet a legjobb járatokat megcsípni – akár féláron, sőt, még talán kevesebbért is.

Airbnb

5+1 app, amit mindenképp tölts le, ha utazol

Vannak olyan környékek, ahol egész egyszerűen csak Airbnb-n keresztül lehet olcsón szállást találni – New York például pont ilyen, de Londonban is nehéz értelmes áron lakást találni anélkül, hogy fel kelljen adnunk a kényelmet. Az Airbnb ilyenkor mentheti meg a helyzetet, érdemes itt is körülnézni, mielőtt nagyobb összeget költünk a szállásra, mint kéne.

TripAdvisor

Enélkül gyakorlatilag felesleges elindulni bárhol vacsorázni – a TripAdvisoron könnyű megtalálni a legjobb éttermeket, szórakozási lehetőségeket és múzeumokat gyakorlatilag bármilyen helyszínen.

Ha bárhova betérnétek, előbb csekkoljátok le, hogy mit írnak róla az appban, hiszen a felhasználók véleményeznek – lehet, hogy drága tévedéstől tudjátok megszabadítani magatokat, vagy éppen ellenkezőleg, ráakadtok a város legjobb helyére.