Csúnyán néznek rád, ha a gyerkőcöd hangoskodik? 3+1 ok, amiért érdemes gyerekbarát szállást választani

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Lassan ideje megtervezni a nyári vakációt. Ha még pici gyerkőcöd van és már voltál olyan bátor, hogy útra keljetek, akkor pontosan tudod, mekkora melóval is jár a közös utazás. Ilyenkor jön jól a bababarát szállás, hiszen a pihenésre szánt időt tényleg igazi kikapcsolódássá varázsolja. Ha eddig azon tanakodtál megéri-e, olvasd el az alábbi indokainkat és biztosan nem fogsz tovább ezen töprengeni.

Minden kisgyermekes szülő jól tudja, hogy minimum a fél házat össze kell pakolni, ha családi utazásra kerül a sor. Orrszívó porszívó, babakocsi a kicsinek, kerékpár a nagyobbnak, kismotor a biztonság kedvéért és így tovább.

Na, ez a probléma egy csapásra megszűnik a bababarát szállásnak hála. Babakocsit lehet kölcsönözni, ahogy kerékpárt vagy kismotort is.

A kiságy kipakolásával sem kell bajlódni, sőt még pelenkázó keresgélésével sem. Az étkezéseknél automatikusan jár az etetőszék, sőt még a babáknak szánt evőeszközök használata is.

Közös családi ebéd egy hangulatos étteremben? Valljuk be néha inkább rémálom, mint szép emlék.

De nem az ilyen hotelekben! Itt nem néznek ki, ha kicsit hangosabb a gyerek a kelleténél, amikor századik alkalommal borítja ki a narancslevét, vagy hiszti rohamot kap, mert nem lehet több desszertet ennie.

A felszolgálók még az étteremben kergetőző gyerekeket is kedves mosollyal terelgetik, így végre anya és apa is szusszanhat egy picikét.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!