Csúnyán néznek rád, ha a gyerkőcöd hangoskodik? 3+1 ok, amiért érdemes gyerekbarát szállást választani

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Lassan ideje megtervezni a nyári vakációt. Ha még pici gyerkőcöd van és már voltál olyan bátor, hogy útra keljetek, akkor pontosan tudod, mekkora melóval is jár a közös utazás. Ilyenkor jön jól a bababarát szállás, hiszen a pihenésre szánt időt tényleg igazi kikapcsolódássá varázsolja. Ha eddig azon tanakodtál megéri-e, olvasd el az alábbi indokainkat és biztosan nem fogsz tovább ezen töprengeni.

Minden kisgyermekes szülő jól tudja, hogy minimum a fél házat össze kell pakolni, ha családi utazásra kerül a sor. Orrszívó porszívó, babakocsi a kicsinek, kerékpár a nagyobbnak, kismotor a biztonság kedvéért és így tovább.

Na, ez a probléma egy csapásra megszűnik a bababarát szállásnak hála. Babakocsit lehet kölcsönözni, ahogy kerékpárt vagy kismotort is.

A kiságy kipakolásával sem kell bajlódni, sőt még pelenkázó keresgélésével sem. Az étkezéseknél automatikusan jár az etetőszék, sőt még a babáknak szánt evőeszközök használata is.

Közös családi ebéd egy hangulatos étteremben? Valljuk be néha inkább rémálom, mint szép emlék.

De nem az ilyen hotelekben! Itt nem néznek ki, ha kicsit hangosabb a gyerek a kelleténél, amikor századik alkalommal borítja ki a narancslevét, vagy hiszti rohamot kap, mert nem lehet több desszertet ennie.

A felszolgálók még az étteremben kergetőző gyerekeket is kedves mosollyal terelgetik, így végre anya és apa is szusszanhat egy picikét.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?