8 tipp, hogy az utazás a lehető legjobb élmény legyen

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha szeretsz utazni, de még nem találod fel magadat igazán egy idegen országban, vagy a munkád miatt vagy sokat külföldön, és úgy érzed, nem tudod kihasználni azt a kevés szabadidőt, amid van, akkor ne aggódj! Az utazás, illetve az utazás szeretete tanulható! Mutatjuk hogyan!

Tedd le a mobilod! Kép forrása: introvertdear.com

Bármennyire is nehéz ezt betartani, hidd el, megéri! Azért utazol, hogy jól érezd magad, pihenj és egy kicsit kiszakadj a mindennapokból.

Ha egy egész napra elteszed a mobilod, és nem csekkolod folyamatosan, kivel mi történik, nem fogsz lemaradni semmiről, egyszerűen csak meglátsz majd olyan dolgokat, amiket eddig észre sem vettél!

Ha szeretnéd megosztani az élményeidet az Instagramon vagy a Facebookon, akkor próbáld ki a Hootsuite appot, amivel előre beidőzítheted a posztjaidat, így nyugodtan félreteheted a mobilod!

Írd le az élményeidet! Kép forrása: blog.freepeople.com

Nem muszáj részletes naplót írnod mindenről, ami az utazás alatt történt – bár ezt is nagyon izgalmas lesz később végigolvasni –, hiszen valószínűleg nem ezzel szeretnéd tölteni minden szabad percedet. 

Ehelyett az is elég, ha csak néhány mondatban leírsz egy érzést, egy vacsorát, egy étterem nevét, egy jó emléket vagy egy szép helyet, amire szívesen emlékszel majd, hidd el, nem fogod megbánni.

Bárcsak minden utazásunkról lenne néhány sorunk!