7 szórakoztató őszi program mindenkinek

Scheftsik Tamás
Írta: ,
7 szórakoztató őszi program mindenkinek

Ősszel az ember levert, kedvetlen, sokszor úgy érzi, nem tud mit csinálni. Pedig az, hogy nincsen 30°C fok, egy sereg olyan dolgot tesz lehetővé, amit nyáron, a rekkenő hőségben nem tudtunk, vagy nem akartunk megtenni. Most itt a remek alkalom, hogy hódolhassunk a rég várt hobbiknak.

Erdő

Bár az idő ilyenkor nem éppen száraz, mégis érdemes útra kelni. Ha ugyanis ősszel mész az erdőbe, akkor olyan szépségében láthatod, amilyenben egyébként nem.
A levelek színpompája, és a télire gyűjtögető állatok szorgoskodása mind előtűnik. Mielőtt nekivágnál, azért csomagolj el esőkabátot, és vegyél gumicsizmát, vagy vízálló cipőt, mert ha nagyon vizes leszel, akkor könnyen megfázhatsz.

Városlátogatások

Tervezed már egy ideje, hogy megnézed Hévizet, vagy éppen Sopront, vagy bármelyik várost, csak a nagy melegben nem akartál nekivágni? Nos, akkor most elérkezett a legmegfelelőbb időpont, hogy felfedezd azokat a helyeket, amiket egész nyáron szerettél volna.
Ráadásul ehhez nem is kell feltétlenül szabadságot kivenned, hiszen ha péntek este indulsz, akkor 2 napod is lesz arra, hogy körülnézz, és pihenj.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba