5 módszer, amivel többet utazhatsz

Stumpf Bea
Írta: ,

Az utazás a legjobb dolog a világon, hiszen nem csak új helyeket fedezel fel és felejthetetlen élményeket szerzel, de magadat is jobban megismered. Ez persze sokaknak luxusnak tűnhet, azonban van néhány olyan trükk, amivel kevesebb pénzből még több helyre eljuthatsz a jövőben. Lehet, hogy ez kompromisszumokkal jár, de ha utazásmániás vagy, akkor hamar rájössz majd, hogy ez nem is olyan nagy áldozat!

Tanulj vagy dolgozz külföldön Kép forrása: society19.com

Manapság már nagyon egyszerűen és könnyen tudsz külföldön tanulni vagy dolgozni, ráadásul számos kedvező és izgalmas lehetőség közül választhatsz.

Ha egyetemre jársz, akkor használd ki a csereprogramokat, ha továbbtanuláson töröd a fejed, akkor nézz körül külföldön, vagy ha már dolgozol, akkor is vedd számításba azt, hogy egy-két évet külföldön tölts.

Nem csak az utazásra nyílik majd számos lehetőséged, de a karriered és a saját fejlődésed szempontjából is jól jársz majd.

Oszd meg Kép forrása: thegreencomet.net

Ha képes vagy kompromisszumokat kötni, akkor néhány aprósággal akár felére is csökkentheted az utazásod költségeit, például úgy, hogy a közösségi platformokat használod.

Ha a szálláson akarsz spórolni, akkor próbáld ki a Coachsurfinget vagy a lakáscserét, így megspórolhatod a drága szállodákat és különleges helyi élményekben lehet részed.

Ha nem szeretnél drága jegyekre költeni, akkor álljatok össze többen, így megoszlik az útiköltség; repülő helyett béreljetek ki egy kisbuszt és azzal szeljétek az utakat!