5 igazán csajos kicsi kocsi

Írta: ,

Ha épp gyűjtögetsz álmaid kisautójára, akkor azért, ha csak álmodozol, azért lapozd át cikkünket! Összegyűjtöttük Neked a legcsajosabb kicsi kocsikat, amikkel igazi élmény és kikapcsolódás a vezetés még a legnagyobb dugóban is.

Fiat 500 Kép forrása: pinterest.com

1/5 Fiat 500

Talán a legcsajosabb kisautó, ami jelenleg a piacon van. Ha még nincsenek gyerekek a családban, akkor bomba biztos választás a városi kocsikázáshoz.

Az 1957-ben bemutatott Fiat 500 stílusjegyeit viseli magán, modernizált formában.

2009-ben pedig kabrió változatban is bemutatták, így a szabadság kedvelőinek is remek élményt nyújt a vezetése.

Az évek alatt 40 rangos autóipari és formatervezési díjat is bezsebelt, valamint 2009-ben a világ legszebb autójának is megválasztották.

Citroën C1 Kép forrása: www.newspress.co.uk

2/5 Citroën C1

A legtakarékosabb kocsi néven szokták emlegetni, hiszen nagyon jó a fogyasztása.

A Citroën C1 használtautó-kínálatban az egyik legjobb választás, hiszen kevés pénzből fenntartható, de mégis igazán bájos autót kapunk a pénzünkért.

Vidám belsőtér jellemzi, okos helykihasználással. Ha gyerekek is vannak, Ők is kényelmesen elférnek a hosszan hátranyúló ajtóknak köszönhetően.

Persze nem családi inkább csak anya-kocsinak lehet használni, de annak kiváló.

 

Renault Twingo Kép forrása: autopult.hu

3/5 Renault Twingo

Jól példázza a sok elégedett vásárlót, hogy elődje egészen 1993-tól 2007-ig a piacon volt, fogalommá vált a városi kocsikázásban. Igazi kis egyéniségeknek találták ki, hiszen például szürke színben nem is lehet kapni.

Csak égkék, violasárga, lángvörös, cukorfehér, fekete gyémánt és capuccino barna árnyalatok közül lehet választani. A harmadik generációs Twingo teljesen új elv alapján épül fel.

Most először ötajtós, farmotoros, hátsókerékhajtású, de még mindig nagyon vidám és jól kihasználható női kisautó.

Mini cooper Kép forrása: autoexpress.co.uk

4/5 Mini cooper

Aki szereti az erőt, vagány, de mégis elegáns autót szeretne, annak remek választás ez a kis jármű, hiszen a világ egyik legsportosabb kisautójának szokták emlegetni.

1958-ban készült el az első tervrajza, és még a mai modell is hűen őrzi az első példány jellegzetessé vált vonásait, mint például a kerek fényszórót.

Ha már nagycsaládosakká váltunk, de igazi mini-rajongók vagyunk, akkor sem kell lemondani az élményről, hiszen már nagyobb változatban is elérhető.

Ez a típus Countyrman névre hallgat, ezzel is jelezve, hogy elég jó terepjáró képességekkel is rendelkezik.

 

Volkswagen beetle Kép forrása: www.carscoops.com

5/5 Volkswagen beetle

A retro hangulat szerelmeseinek ajánljuk. Legtöbben csak bogárként emlegetik.

Idősek és fiatalok, lányok és fiúk egyaránt ismerik ezt a pici kocsit.

Nincs még egy olyan autó, amelyet első, 1938-ban készült modellje óta szinte változatlan formában, több mint 21,5 millió példányban gyártottak volna.

A Volkswagen jelenleg három komfort szinten árulja az autót: Beetle, Design és Sport.