5 igazán csajos kicsi kocsi

5 igazán csajos kicsi kocsi

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / 5 igazán csajos kicsi kocsi

Ha épp gyűjtögetsz álmaid kisautójára, akkor azért, ha csak álmodozol, azért lapozd át cikkünket! Összegyűjtöttük Neked a legcsajosabb kicsi kocsikat, amikkel igazi élmény és kikapcsolódás a vezetés még a legnagyobb dugóban is.

Fiat 500

Talán a legcsajosabb kisautó, ami jelenleg a piacon van. Ha még nincsenek gyerekek a családban, akkor bomba biztos választás a városi kocsikázáshoz.

Az 1957-ben bemutatott Fiat 500 stílusjegyeit viseli magán, modernizált formában.

2009-ben pedig kabrió változatban is bemutatták, így a szabadság kedvelőinek is remek élményt nyújt a vezetése.

Az évek alatt 40 rangos autóipari és formatervezési díjat is bezsebelt, valamint 2009-ben a világ legszebb autójának is megválasztották.

 

Citroën C1

A legtakarékosabb kocsi néven szokták emlegetni, hiszen nagyon jó a fogyasztása.

A Citroën C1 használtautó-kínálatban az egyik legjobb választás, hiszen kevés pénzből fenntartható, de mégis igazán bájos autót kapunk a pénzünkért.

Vidám belsőtér jellemzi, okos helykihasználással. Ha gyerekek is vannak, Ők is kényelmesen elférnek a hosszan hátranyúló ajtóknak köszönhetően.

Persze nem családi inkább csak anya-kocsinak lehet használni, de annak kiváló.

Renault Twingo

Jól példázza a sok elégedett vásárlót, hogy elődje egészen 1993-tól 2007-ig a piacon volt, fogalommá vált a városi kocsikázásban. Igazi kis egyéniségeknek találták ki, hiszen például szürke színben nem is lehet kapni.

Csak égkék, violasárga, lángvörös, cukorfehér, fekete gyémánt és capuccino barna árnyalatok közül lehet választani. A harmadik generációs Twingo teljesen új elv alapján épül fel.

Most először ötajtós, farmotoros, hátsókerékhajtású, de még mindig nagyon vidám és jól kihasználható női kisautó.

Mini cooper

Aki szereti az erőt, vagány, de mégis elegáns autót szeretne, annak remek választás ez a kis jármű, hiszen a világ egyik legsportosabb kisautójának szokták emlegetni.

1958-ban készült el az első tervrajza, és még a mai modell is hűen őrzi az első példány jellegzetessé vált vonásait, mint például a kerek fényszórót.

Ha már nagycsaládosakká váltunk, de igazi mini-rajongók vagyunk, akkor sem kell lemondani az élményről, hiszen már nagyobb változatban is elérhető.

Ez a típus Countyrman névre hallgat, ezzel is jelezve, hogy elég jó terepjáró képességekkel is rendelkezik.

Volkswagen beetle

A retro hangulat szerelmeseinek ajánljuk. Legtöbben csak bogárként emlegetik.

Idősek és fiatalok, lányok és fiúk egyaránt ismerik ezt a pici kocsit.

Nincs még egy olyan autó, amelyet első, 1938-ban készült modellje óta szinte változatlan formában, több mint 21,5 millió példányban gyártottak volna.

A Volkswagen jelenleg három komfort szinten árulja az autót: Beetle, Design és Sport.

VIDEO Van egy sminktrükk, amitől nagyobb és igézőbb lesz a szemed

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!