Holnap végre szabadnap! A legjobb tippek, ha még nincs programod

Stumpf Bea
Írta: ,

Lehet, hogy nem is gondolnád, de megsokszorozhatod a szabadnapjaid hatását, ha előre megtervezed és hasznosan töltöd őket. Lehet, hogy csak egy napról van szó, amivel a hétvégéből hosszú hétvégét csinálhatsz, de az is lehet, hogy többre van szükséged. Lássuk hogyan töltsd ezeket az extra pihenőnapokat!

Bármilyen szakmában is dolgozol, biztosan kötnek a határidők, rohannod kell és semmire nincs annyi időd, amennyit szeretnél. Egy szabadnap arra is szuper megoldás, hogy végre egy kicsit lelassulj.

Ha nincs sok-sok tennivaló a listádon, akkor megteheted azt, hogy mindennel annyit foglalkozol, amennyit csak jólesik.

Ez a nap ugyanis tökéletes arra, hogy akár egy fél órán keresztül készítsd a reggelid, amit egy óra alatt fogyasztasz el a kedvenc könyved társaságában, a helyett, hogy kocsiba ülnél, a szabadnapodon inkább válaszd a gyaloglást, szánj két órát az edzésre, majd a végén maradj egy kicsit a szaunában, este pedig meditálj egy fél órát és kerülj hamar ágyba!

Ahhoz, hogy igazán szuper legyen a szabadnapod, érdemes egy kicsit előre tervezni.

Ehhez az első lépések, hogy kitalálod, hogy melyik napon nem mész dolgozni, mik azok a fontosabb dolgok, amiket szeretnél megcsinálni ezen a napon, időben jelzed a munkahelyeden, hogy melyik nap ne számítsanak rád és természetesen a legfontosabb, hogy készülj rá lelkileg is.

Válaszd el a munkát és a szabadidőt, és ne hagyd, hogy nagyon keveredjen a kettő, majd ezt ne csak a szabadnapjaidon tartsd be, hanem a mindennapokban is figyelj rá!