Karácsonyi sminkek a családi vacsorától a céges buliig

Zabolai Margit
Írta: ,
Karácsonyi sminkek a családi vacsorától a céges buliig

A karácsony és az ünnepi szezon a ragyogásról, csillogásról is szól, így természetes, ha ilyenkor szívesebben veszed elő a ritkábban használt, vagy akár erősebb sminkjeidet is. Mutatunk néhány ötletet, amivel egy szolid családi vacsorán, egy céges rendezvényen, de egy nagyobb szabású karácsonyi banketten is tündöklő lehetsz.

Ha például ügyfelekkel vacsorázol egy elegánsabb helyen, vagy egy céges karácsonyi jótékonysági eseményen kell feltűnnöd, az ünnepi piros rúzs, feltéve, hogy matt finisht ad, tökéletes választás, mert elegáns, mégsem tolakodó.

Használj hozzá kevés pirosítót és természetes, nude barna árnyalatokkal fess magadnak füstös szemet.

A szemöldöködet érdemes ceruza helyett porral kitölteni, mert így természetesebb hatás érhető el, ami jobban illik ehhez a makeuphoz.

Ha olyan helyre mész, ahol nem szeretnél nagyon erős sminket viselni, vagy éppen csak a családi fotózáshoz dobnál fel valamit, de tudod, hogy a család többi tagján nem, vagy csak kevés smink lesz, akkor egy jól fedő alapozóval és rózsás pirosítóval varázsolj magadnak porcelán arcot.

A szemhéjakra csak egy kevés arany kerüljön, ami csillogóbbá teszi a tekintetedet, és a szempilláidra is természetesebb hatású spirált használj.

Az ajkakra elég, ha csak egy kevés színezett hidratáló kerül, a highlighterből viszont vigyél fel a felső ajkak vonalára, hiszen ez lesz az egyetlen hangsúlyos része ennek a visszafogott, mégis ragyogó sminknek.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!