Karácsonyi frizurák, ha valami igazán különlegeset szeretnél

Írta: ,

Egyszer van egy évben karácsony, és bár az ünnep nem arról szól, hogy hogy nézel ki, vagy mi van rajtad, mégis azzal is megtisztelheted az eseményt, ha adsz a megjelenésedre, és szép frizurával várod a csillagszórók meggyújtását.

Fonat és konty egyben Kép forrása: glaminati.com

1/10 Fonat és konty egyben

A gyönyörű parkettafonás csak a tarkó alsó részéig készül el, innen pedig a tincseket már szép, elegáns kontyba foghatod.

Nagyon szolid, mégis különleges megoldás ez.

Drámai hatás Kép forrása: luxyhair.com

2/10 Drámai hatás

A hátul lazán kontyba fogott haj az elől szabadon hagyott tincsekkel egy karakteresebb, határozottabb sminket is hagy érvényesülni, így jó választás, ha például erős rúzst viselsz.

3/10 Lágyan omló tincsek

A haj felső rétegét kontyba fogva hagyhatod érvényesülni a szép, lágy hullámokba sütött tincseidet, miközben mégis ünnepibbé, elegánsabbá teszed a frizurádat.

Természetesen csak frissen mosott hajból az igazi!

Klasszikus loknik Kép forrása: stylecraze.com

4/10 Klasszikus loknik

A klasszikus, csigába sütött hajjal egy elegánsabb vacsorán sem lőhetsz mellé.

Formázáskor még középen válaszd el a hajad, majd ha már beszárítottad és besütötted, akkor fésüld oldalra, így azonnal kapsz egy kis extra volument a választéknál.

Izgalmas részletek Kép forrása: brit.co

5/10 Izgalmas részletek

Egyszerűen keresztezheted is hátul a tincseidet, és a klasszikus frizurát néhány ünnepi kiegészítővel is érdekesebbé, izgalmasabbá teheted, nem kell feltétlenül bonyolult frizurát alkotnod ahhoz, hogy az eredmény látványos legyen.

Utolsó perces frizura Kép forrása: byrdie.co.uk

6/10 Utolsó perces frizura

Ha nem maradt sok időd a hajaddal bíbelődni, akkor néhány tincset lazán süss be hajsütővassal, oldalt pedig készíts egy vastagabb fonatot valamilyen különlegesebb technikával, amit már rutinosan összedobsz, és készen is vagy!

Ékszert a hajba Kép forrása: one1lady.com

7/10 Ékszert a hajba

Az egyszerű kontyot itt is a kiegészítők teszik különlegessé.

Ha olyan hajdíszt választasz magadnak, ami akár ékszernek is beillene, már nem kell azzal bajlódnod, hogy a frizurád is különleges és bonyolult legyen.

Angyalhaj

8/10 Angyalhaj

Ha a konty készítése előtt lófarokba fogod a hajadat, és ehhez egy tincs angyalhajat is hozzáfogsz, akkor a csillogó szálak szépen a konty részeivé válnak majd.

Igazi jolly joker Kép forrása: fashiontrendseeker.com

9/10 Igazi jolly joker

A ’20-es évek lágy marcell hullámaival és az oldalválasztékkal egyszerűen nem lehet mellényúlni, ha nem tudod pontosan, hogy milyen frizura illene az outfitedhez, akkor ehhez a megoldáshoz mindig bátran nyúlhatsz.

Glam a ’90-es évekből Kép forrása: thezoereport.com

10/10 Glam a ’90-es évekből

A ’90-es évek glam modelljeit idéző hátrafésült frizura most ismét nagyon divatos, és az ünnepi alkalmakra is tökéletes választás, mert hagyja érvényesülni az arcodat, és különösen a szemeidet emeli ki, ezért hangsúlyos smink illik leginkább hozzá.