7 ünnepi smink, hogy ragyogj a fa alatt

Berényi Nóri
Írta: ,
7 ünnepi smink, hogy ragyogj a fa alatt

Reméljük a karácsonyi szettedet már sikerült kiválasztanod, hiszen már nincs sok idő karácsonyig. Viszont van egy másik fontos szempont egy outfit megálmodásánál, ez pedig a smink. Egyáltalán nem elhanyagolható, hogy mennyire van összhangban a ruháddal, illetve, hogy mennyiben tér el az átlagos, hétköznapi sminkedtől. Mert, hogy ilyenkor azért szeretünk jobban csillogni. Íme, néhány tippünk a tökéletes ünnepi sminkedhez.

A piros ötven árnyalata Kép forrása: pinterest.com

Gondoljuk, hogy azért annyira nem sokkolt téged sem, hogy a piros szín helyet kapott a listánkon. Ez az, ami elengedhetetlen, ha karácsonyról van szó.

És hát lehet sötétebb, világosabb, a lényeg, hogy minden árnyalatában tökéletesen mutat, és leginkább szájon.

Bár imádjuk a matt rúzsokat, karácsonyra bátran újíts be egy extra csillogós változattal, mert nagyon jól fog majd mutatni a képeken.

A nude kedvelőinek Kép forrása: omgoutfitideas.com

Abban az esetben érdemes nude sminket választanod az ünnepekre, ha az outfitedben, viszont visszaköszön a karácsonyi hangulat.

Értjük ezalatt, hogy, ha merész színű, vagy mintázatú ruhát választasz, akkor ne rontsd el az összhatást egy erős sminkkel, mert túl sok leszel és nem hagyod egyiket sem érvényesülni a másik miatt.

Hidd el, bőven elég, ha az egyik hangsúlyos.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!