Valentin-napi ajándéktippek, ha kifogytál az ötletekből

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Valentin-napi ajándéktippek, ha kifogytál az ötletekből

Amennyiben rendszeresen megajándékozzátok egymást Valentin-napon, úgy jó eséllyel már gőzerővel agyalsz azon, mivel is rukkolhatnál elő. Adunk néhány villámgyors ötletet, amit egyébként az évfordulókon is bátran bevethetsz.

Különleges képek

Mivel a Valentin-nap alapvetően kettőtökről szól, olyan meglepetéssel érdemes előállnod, ami valamilyen módon kötődik a kapcsolatotokhoz, vagy mindkettőtöknek egyformán örömet okoz.

Előbbire kiváló lehetőségeket kínálnak a különféle fotók, amiket manapság már messze nem a hagyományos módon hívathatsz elő.

Amellett, hogy mindent kipótolnak neked, pl. elrejtik a képben a neveteket, kiemelik a legfontosabb dátumokat, akár GPS-koordinátákat is rögzítenek.

Persze némi háttérismerettel ezeket te magad is megszerkesztheted, így csak elő kell hívatnod a kész művet a legideálisabb méretben. 

Arra ügyelj, hogy az ötletet ne rontsd el a túlságosan is nőies kivitelezéssel, egy férfi sem rak szívesen az otthonában hatalmas rózsaszín szívekkel megbolondított képkeretet.

Betűképek és montázsok

A hagyományos fotókra építő ajándékok is különlegesek lehetnek, az előbb említettek mellett még szóba jöhetnek a különféle montázsok, kollázsok, amiket néhány kattintással te magad is összeállíthatsz, például a Picasa nevű program segítségével. 

Az utóbbi időszakban nagy népszerűségnek örvendenek a különböző betűképek is. Ennek a meglepetésnek az a lényege, hogy összegyűjtöd azokat a tulajdonságokat, szavakat amik jellemzőek a kapcsolatotokra, a kedvesedre, majd betáplálod őket az említett programba.

Ezután megadhatod, hogy a szavak egy megadott motívumban (pl. az alkalomhoz illően szívformában) rendeződjenek.

Így ismét csak előhívatnod kell az általad megtervezett képet, amit egyébként a digitális világtól távolállók akár kézzel is megrajzolhatnak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba