Valentin-napi ajándéktippek, ha kifogytál az ötletekből

Írta: ,

Amennyiben rendszeresen megajándékozzátok egymást Valentin-napon, úgy jó eséllyel már gőzerővel agyalsz azon, mivel is rukkolhatnál elő. Adunk néhány villámgyors ötletet, amit egyébként az évfordulókon is bátran bevethetsz.

Különleges képek

1/5 Különleges képek

Mivel a Valentin-nap alapvetően kettőtökről szól, olyan meglepetéssel érdemes előállnod, ami valamilyen módon kötődik a kapcsolatotokhoz, vagy mindkettőtöknek egyformán örömet okoz.

Előbbire kiváló lehetőségeket kínálnak a különféle fotók, amiket manapság már messze nem a hagyományos módon hívathatsz elő.

Amellett, hogy mindent kipótolnak neked, pl. elrejtik a képben a neveteket, kiemelik a legfontosabb dátumokat, akár GPS-koordinátákat is rögzítenek.

Persze némi háttérismerettel ezeket te magad is megszerkesztheted, így csak elő kell hívatnod a kész művet a legideálisabb méretben. 

Arra ügyelj, hogy az ötletet ne rontsd el a túlságosan is nőies kivitelezéssel, egy férfi sem rak szívesen az otthonában hatalmas rózsaszín szívekkel megbolondított képkeretet.

Betűképek és montázsok

2/5 Betűképek és montázsok

A hagyományos fotókra építő ajándékok is különlegesek lehetnek, az előbb említettek mellett még szóba jöhetnek a különféle montázsok, kollázsok, amiket néhány kattintással te magad is összeállíthatsz, például a Picasa nevű program segítségével. 

Az utóbbi időszakban nagy népszerűségnek örvendenek a különböző betűképek is. Ennek a meglepetésnek az a lényege, hogy összegyűjtöd azokat a tulajdonságokat, szavakat amik jellemzőek a kapcsolatotokra, a kedvesedre, majd betáplálod őket az említett programba.

Ezután megadhatod, hogy a szavak egy megadott motívumban (pl. az alkalomhoz illően szívformában) rendeződjenek.

Így ismét csak előhívatnod kell az általad megtervezett képet, amit egyébként a digitális világtól távolállók akár kézzel is megrajzolhatnak.

Beváltható kuponok

3/5 Beváltható kuponok

A legtöbben ódzkodnak ettől a meglepetéstől, pedig ha csak minimálisan jelen van a játék és a móka a kapcsolatotokban, akkor imádni fogja a kedvesed.

Legalábbis, ha választania kell, hogy cuki, szívecskés plüss macit, vagy néhány különleges kupont kapjon, egész biztosan az utóbbi mellett voksol majd.

Ha nem vagy túl kreatív, a papírboltban vásárolhatsz előre gyártott sablonokat, de kiváló inspirációkat találsz az interneten is. 

A feldíszített kartonokra írd fel azokat az óhajokat, amiket szerinted a kedvesed szívesen behajtana rajtad.

Ezek a teljesen hétköznapi dolgoktól kezdve (szeretnék almás pitét enni), a pajzán ötleteken át (ma te irányítasz), egészen a pasis programokig (hétvégén horgászom a srácokkal) terjedhetnek, csak a fantáziád szabhat határt.

Erotikus kütyük

4/5 Erotikus kütyük

Ahogy azt jól tudjuk, a legtöbb férfi a Valentin-napról egyből a szenvedélyes estére asszociál, és való igaz, általában az együttlét kihagyhatatlan része a programnak.

Éppen ezért jól jöhet bármilyen ajándék, ami ehhez köthető, és amivel könnyű lesz feldobni az estét.

Bár alapvetően magadnak veszed a szexi hálóruhát, ő egész biztosan nagyra értékeli majd, ha magadra öltöd.

Amennyiben nyitottabbak vagytok az újdonságokra, akár különféle játékszerekkel, síkosítókkal, bilinccsel is előrukkolhatsz, de maradhatsz a viccesebb, komolytalanabb vonalon is.

Utóbbira számtalan ötletet kínálnak a különféle webshopok, pl. társasjátékokat, dobókockákat, vagy akár poénosnak is felfogható fétis ruhákat.

Amire vágyik

5/5 Amire vágyik

Mindenen túltekintve, az a legjobb, ha nem vártok különösebb alkalmat, hogy meglephessétek a másikat valamilyen aprósággal, hanem folyton figyeltek az igényeire.

Ez nem csupán elősegíti, hogy hosszú távon is fenntarthassátok az érdeklődést és a jó kapcsolatot, hanem azt is garantálja, hogy sosem fogytok ki az ajándékötletekből.

Míg a hétköznapokon csodás érzés tud lenni, ha váratlanul előrukkolsz valamilyen aprósággal, a fontosabb eseményeken jó eséllyel szeretnél valamilyen komolyabb meglepetést átadni.

Minden online begyűjtött ötlet különleges és egyedi lehet, de egyik sem ér fel azzal, amire valóban vágyik a kedvesed.

Nem baj, ha annak semmi köze nincs a Valentin-naphoz, de még a szívecskékhez sem: az a lényeg, hogy örömet okozz neki, mindegy, hogy ezt témába vágó ajándékkal teszed, vagy nem.