Top 7 karácsonyi ajándék nőknek, amivel kiegészítheted a csomagot

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Top 7 karácsonyi ajándék nőknek, amivel kiegészítheted a csomagot

Úgy érzed nem teljes még a karácsonyi ajándékod, kell még egy kedves kis meglepetés, hogy teljes legyen az összkép? De mi a megfelelő ajándék nőknek? Lássunk néhány apró ötletet szeretteidnek, amivel kiegészítheted a Jézuska csomagját!

Mindig nyerő, a csoki
Az édességet csaknem mindenki szereti, s a különlegesebb fajtákat még azok is beiktathatják a mindennapjaikba, akik egyébként diétáznak, vagy kiemelten ügyelnek az alakjukra.

A magas kakaótartalmú étcsokoládék, vagy az extrém változatok (pl. chilis csoki) bármikor szóba jöhetnek a kedvenc bonbonok mellett. De kiegészítés gyanánt az is tökéletes, ha egy szívecske formájú édességet kapsz le a boltban a polcról.
Bizsukra is szükség van
Ha nem ékszert ajándékozol, akkor kiegészítő meglepetésként gondolhatsz a bizsukra. Egész biztos, hogy a te környékeden is szakosodott egy bolt erre a célra, de a nagyobb bevásárlóközpontokban, márkaboltokban garantáltan találsz olyan részleget, ahol hatalmas a választék.

Nyaklánc, karkötő, gyűrű, vagy akár egy egész szett… bármi szóba jöhet. Légy tekintettel a korára, testi adottságaira és a stílusára. A legkritikusabb dolog fülbevalót vásárolni, hiszen nehéz eltalálni az arcához illő darabokat, ezért ha biztosra szeretnél menni, karkötőt vagy nyakláncot válassz.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba