Top 7 karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Top 7 karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Top 7 karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Nem tudod, mivel lepd meg kedvesed a szeretet ünnepén? Tippjeink segíthetnek a tökéletes ajándék kiválasztásában. 

Óra

Egy szép óra igazán remek ajándék párunknak, hiszen egyszerű és praktikus meglepetés lehet, és ami a legjobb benne, hogy amikor megnézi az időt, te fogsz eszébe jutni róla.
Válassz stílusának megfelelő karórát, legyen az sportos vagy elegáns. Idén nagyon trendinek számítanak a téglalap alakú fém órák vagy a bőrszíjas kerek változat. 

Wellnesshétvége

Lepd meg szerelmedet egy romantikus wellnesshétvégével, amely tökéletes alkalom lesz arra, hogy kényeztessétek magatokat és még közelebb kerüljetek egymáshoz.
A téli hidegben egyébként is jól esik egy meleg pezsgőfürdőben vagy gyógyvízben áztatni magunkat, pláne, ha párunkkal vagyunk. Hazánkban számos remek hely nyújt lehetőséget arra, hogy kikapcsolódjunk, ezért érdemes szétnézni a kínálataik között. 

Pénztárca

A legtöbb pasi farzsebébe begyűrve hordja a pénzét és a legfontosabb iratait, pedig sokkal praktikusabb és esztétikusabb, ha egy szép bőrpénztárcát tölt meg papírjaival, bankkártyájával.
 
Ha párodnak még nincs, akkor mindenképpen szerezz be egyet neki, ha pedig mégis van, akkor is jó ajándék lehet, ha egy szép, új tárcával ajándékozod meg.

Technikai kütyük

Ha igazán szeretnél örömet okozni kedvesednek, akkor érdemes körbeérdeklődnöd barátai körében vagy figyelmesen végighallgatni, amikor a legújabb technikai kütyükről vagy videó játékokról beszél.
Legyen szó okostelefonról, gps-ről, fényképezőgép tartozékról, videó játékról vagy iPad-ről – a pasik többsége mind rajong az ilyesfajta ajándékokért. 

Sí/snowboard szemüveg

Ha párod a téli sportok szerelmese, akkor egyszerű dolgod van, hiszen vehetsz neki egy kedvenc hobbijához kapcsolódó ajándékot. Például egy sí-, vagy snowboard szemüveg tökéletes választás lehet, párod garantáltan örülni fog neki.
A snowboard szemüvegek terén a színes darabok a legtrendibbek, de azért nézz körbe a szekrényébe, hogy biztosan olyat válassz, ami megy a sportfelszereléséhez. 

Parfüm

Nincs ötleted, hogy mivel lepd meg párodat karácsonykor? A parfüm szinte bármilyen alkalomra remek választás. Egy finom férfias illat egy szép üvegbe zárva remek ajándék lehet párodnak.
 
Válassz stílusához megfelelő illatot vagy bátran kísérletezhetsz is a legújabb parfümök között; télen az erőteljesebb, markánsabb aromák a befutók, így inkább ezeket részesítsd előnyben. 

Autókiegészítők

A pasik többsége imádja a kocsiját, és ez alól nagy valószínűséggel a párod sem képez kivételt.
Egy autójához passzoló szőnyeg, ledlámpa, multimédiás berendezés, telefontartó vagy egy kulcstartó, amelyen kocsikulcsát tudja tárolni, egytől egyig szuper ajándék, csak a pénztárcád szab határt, hogy melyik meglepetést csempészed be a karácsonyfa alá. 

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!