Több tucat ajándékötlet tiniknek

Sándor Alexandra
Írta: ,
Több tucat ajándékötlet tiniknek

A karácsonyi ajándékok vásárlásakor külön dilemmát jelenthet, ha tizenéves(ek)re is kell gondolnod. Bár óriási kihívásnak tűnhet, hogy meglepj egy saját, zárt világában élő kamaszt, valójában szó sincs lehetetlen küldetésről. Hét fő kategóriába szedve most annyi ötlettel látunk el, amiből a csemete felnőttkoráig meríthetsz!

Szépségápolás

Akár fiúról, akár lányról van szó, valószínűleg szeretné a lehető legjobb formáját hozni – ami a gyerek- és a felnőttkor határán nem könnyű, mert ezerrel működnek azok a fránya hormonok.
Arctisztító készítményeknek és krémeknek még az is örül, akinek nincs látható bőrproblémája. Lányok esetében nem nyúlhatsz mellé valamilyen jó kis körömlakkal vagy sminktermékkel, fiúknál profi borotválkozó felszereléssel, a parfüm pedig mindkét nem tagjainak tökéletes lehet.

Zene

Zenét ajándékozni ma már nem olyan egyszerű. Régen, a CD-k és kazetták korában még nyilvánvalónak tűnt, hogy az ember bemegy egy boltba, megveszi, becsomagolja, aztán átadja.
A legtöbb tini azonban már a telefonján vagy az MP3-lejátszóján hallgat muzsikát.

Amellett, hogy a legtöbben még értékelik a hagyományos adathordozókat, akár iTunes vagy más legális zeneletöltő oldalra szóló utalvánnyal is meglepheted, ahonnan csúcsminőségben töltheti le a neki tetsző legfrissebbeket.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba