Pünkösdi programajánló - Szuper tippek, mivel dobjátok fel a hosszú hétvégét

Balogh Orsi
Írta: ,

A pünkösdi hosszú hétvégén három egész napod lesz arra, hogy új élményeket szerezz és testi-lelki szinten feltöltődj. Most, hogy folyamatosan enyhítenek a szigorításokon, lehet végre tervezni! Ehhez nyújtunk egy kis segítséget és mutatunk néhány lehetőséget, amivel végre maximálisan kikapcsolódhatsz.

Na, mi nyit meg újra a pünkösdi hétvégére? Hát a Hungarospa Strandfürdő és az Aquapark Hajdúszoboszlón. Európa legnagyobb fürdőkomplexumának Strandfürdője május 29-től tárt karokkal várja a vendégeit.

Ennél kellemesebb programot aligha lehetne elképzelni a hosszú házi karantén után!

Tökéletes lehetőség az egész családnak arra, hogy kieresszék a fáradt gőzt és levezessék a felhalmozódott feszültséget.

A pároknak is kimondottan ajánlatos kiszakadniuk otthoni környezetükből, hogy a léleksimogató fürdőzések közepette felfrissíthessék a kapcsolatukat.

Minden vágyad, hogy végre kiszabadulj a szabadba? Akkor ez lesz számodra a legmegfelelőbb program! Mit szólnál egy csodás kiránduláshoz a Tisza-tónál? 

Fedezd fel kedveseddel vagy az egész családdal az Örvényi Pákász Tanösvényt és a Tiszavirág Ártéri Sétautat!

A Szabics Kikötő szervezésének köszönhetően lehetőség van gyalog vagy akár csónaktúra keretei között feltérképezni a Tisza-tó élővilágát, ami így nyár elején valami mesés lehet.

Gyönyörködhettek a békés környezetben, megcsodálva a Tiszta-tó madár- és növényvilágát. A természetbarátok számára ez lehet a legpihentetőbb választás!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!