Mi legyen a gyerek az ovis farsangon? – Ötletek a szokásos királylány és szuperhős helyett

Marity Mira
Írta: ,
Mi legyen a gyerek az ovis farsangon? – Ötletek a szokásos királylány és szuperhős helyett

A tavaszvárás örömteli ünnepe a farsang, amit felnőttek és gyerekek egyaránt kedvelnek. Dilemmát ilyenkor csak az jelenthet, hogy milyen jelmezt adjunk a bölcsődés, óvodás vagy kisiskolás gyermekünkre, hiszen jó lenne költséghatékonyan megoldani a maskarát, és nem a megszokott képregényekből vagy Disney-mesékből öltöztetni a gyereket. Olyan egyedi és kreatív ötleteket mutatunk, amelyek kevés kézügyességgel, könnyen és gyorsan kivitelezhetőek. Nézz körül a háztartásodban, mert szükség lesz minden potenciális alapanyagra, legyen az kosár, zsák, lufi, kartondoboz, kartonlap vagy csomagolópapír!

2018 a rózsás flamingó éve volt.

Idézd fel vele a nyarat, és öltöztesd be a lányodat!

Mindehhez rózsaszín harisnya, top, és olcsó tüll vagy organza anyag kell.

A madár nyaka lesz a kislány egyik karja, a fejet pedig akár vattával kitömött, pelenkaöltéssel összevarrt, formára vágott pamutanyagból is készítheted.

 

A cupcake ennivalóan édesen mutat minden kislányon.

Az alja harmonikára hajtott vastag kartonból van, a krémet pedig kitömött fehér harisnyával lehet megoldani, amit kígyószerűen összeölthetsz.

Ha akad pár színes plexicső, megvan a tortadara díszítés is, de ha nincs ilyen a háznál, színes keménypapírból készíthetsz gurigákat.