Meghívtak egy halloweeni buliba? Ezek a legegyszerűbb jelmezek, amiket elkészíthetsz

Írta: ,

Ma már egyre több bulit szerveznek Magyarországon is Halloweenkor, amelyekre (akárcsak farsangkor) többnyire illik beöltözni. Téged is meghívtak egyre és ötleted sincs, milyen jelmezbe bújhatnál? Máris adunk néhány ötletet, amit akár az utolsó pillanatban is elkészíthetsz magadnak!

1/5 Fagyis lány

Halloweenkor nem mindenki öltözik boszorkánynak vagy egyéb ijesztő alaknak, sokan választanak olyan jelmezt, amely egy ételt vagy süteményt formál meg.

Egy igen egyszerű, mégis nagyszerű ötlet, ha fagyinak öltözöl! Ehhez tényleg nincs másra szükséged, csupán egy egyszerű fehér ruhára.

Ha elővetted a szekrényből, akkor már csak színes csíkokat kell kivágnod szalagokból. Miután kivágtad a csíkokat, mintha csak színes tortadarát szórnál a fagyira, varrd fel a ruhára őket.

A fejedre húzz egy kúp alakú formát, amely a tölcsért szimbolizálja. Vicces és ötletes!

Denevér Kép forrása: sheknows.com

2/5 Denevér

Itt egy kissé ijesztőbb, mégis nagyon cuki jelmez: a denevér! Válassz ki a ruhatáradból egy egyszerű és csinos fekete ruhát, ehhez már csak egy szárnyat kell varázsolni.

Ezt megtehetjük úgy, ha kivágunk egy nagyobb háromszögformát egy fekete anyagból, az alját pedig a denevér szárnyaihoz hasonlóra formáljuk.

Rögzítsd a szárnyat a ruhádhoz és kész is a jelmez! A tökéletes összhatás érdekében a hajadba tégy egy hajráfot, amelyre két kis fekete fülecskét varrtál.

Ananász Kép forrása: cutegirlshairstyles.com

3/5 Ananász

Egy újabb nagyon egyszerű és vicces jelmez, az ananász! Ehhez csak egy sárga színű, hosszabb pólóra van szükséged és néhány fekete csíkra, amit akár egy szalagból is kivághatsz.

A szétvágott szalagokat háromszögformában varrd rá a pólóra és máris úgy festesz benne, mint egy ananász. Már csak a teteje hiányzik: a szárát készítsd el zöld papírból.

Vágj ki ananászleveleket, ezeket ragasztgasd össze és az egészet rögzítsd egy hajpántra.

Cowgirl Kép forrása: youresopretty.com

4/5 Cowgirl

Ha már teljesen kifogytál az ötletekből, öltözz csinos cowgirlnek! Ne aggódj, szinte biztos, hogy minden hozzávalód megvan otthon, bevásárolni sem szükséges hozzá.

Csak nézz be a szekrénybe, és vedd ki az egyik kockás ingedet, ha van, akkor kéket, ha nincs, akkor más is jó lesz. Tűrd fel kissé az ujját, a nyakadba pedig köss egy piros kendőt a képen látható módon.

A hajadat fond két copfba, a fejedre pedig tegyél egy fekete country stílusú kalapot. Nem csak te, de a többiek is imádni fogják ezt a jelmezt!

Csontváz Kép forrása: makeitworksam.com

5/5 Csontváz

Ez a jelmez is igen egyszerű, ám sajnos fel kell hozzá áldoznod az egyik fehér pólódat. Hidd el, megéri!

A lényeg, hogy vegyél fel egy fekete felsőt, erre fogod majd ráhúzni az elkészített pólót. A fehéret terítsd ki és ceruzával rajzolj rá csontvázat.

Ha ez megtörtént, ollóval vágd ki úgy, hogy csak az maradjon meg, ami a csont lesz, majd a kivágott pólót óvatosan húzd rá a fekete felsőre.

Így tökéletesen ki fog rajzolódni a csontváz. Igazi „last minute” ötlet, elsőre talán nem is gondolnák a többiek, hogy nem készültél a bulira, csak az utolsó pillanatban kaptál észbe.