Meghívtak egy halloweeni buliba? Ezek a legegyszerűbb jelmezek, amiket elkészíthetsz

Balatoni Dóra
Írta: ,
Meghívtak egy halloweeni buliba? Ezek a legegyszerűbb jelmezek, amiket elkészíthetsz

Kép forrása: audreymadstowe.com

Ma már egyre több bulit szerveznek Magyarországon is Halloweenkor, amelyekre (akárcsak farsangkor) többnyire illik beöltözni. Téged is meghívtak egyre és ötleted sincs, milyen jelmezbe bújhatnál? Máris adunk néhány ötletet, amit akár az utolsó pillanatban is elkészíthetsz magadnak!

Halloweenkor nem mindenki öltözik boszorkánynak vagy egyéb ijesztő alaknak, sokan választanak olyan jelmezt, amely egy ételt vagy süteményt formál meg.

Egy igen egyszerű, mégis nagyszerű ötlet, ha fagyinak öltözöl! Ehhez tényleg nincs másra szükséged, csupán egy egyszerű fehér ruhára.

Ha elővetted a szekrényből, akkor már csak színes csíkokat kell kivágnod szalagokból. Miután kivágtad a csíkokat, mintha csak színes tortadarát szórnál a fagyira, varrd fel a ruhára őket.

A fejedre húzz egy kúp alakú formát, amely a tölcsért szimbolizálja. Vicces és ötletes!

Denevér Kép forrása: sheknows.com

Itt egy kissé ijesztőbb, mégis nagyon cuki jelmez: a denevér! Válassz ki a ruhatáradból egy egyszerű és csinos fekete ruhát, ehhez már csak egy szárnyat kell varázsolni.

Ezt megtehetjük úgy, ha kivágunk egy nagyobb háromszögformát egy fekete anyagból, az alját pedig a denevér szárnyaihoz hasonlóra formáljuk.

Rögzítsd a szárnyat a ruhádhoz és kész is a jelmez! A tökéletes összhatás érdekében a hajadba tégy egy hajráfot, amelyre két kis fekete fülecskét varrtál.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!