Te hogyan díszíted fel a karácsonyfát? Nagyon sokat elárul rólad!

Szirák Viki
Írta: ,

Ha karácsonyfa-díszítés, mindenkinek megvan a kedvenc praktikája. Van, ahol csillag kerül a fa tetejére, máshol angyalka, míg egyes helyeken egyik sem. Arról is megoszlanak a vélemények, hogy a színvilág keveredhet-e egymással, ahogy sokaknak az sem mindegy, pontosan mely díszek kerülnek fel a karácsonyfára. Lássuk, a te szokásaid miről árulkodnak!

A három szó, ami a legjobban jellemez téged, a következő: vezető, erős, becsületes.

Ha csillaggal szereted feldíszíteni a fa tetejét, az egyértelműen azt jelenti, hogy őszintén hiszel valamiben, ami erőt ad neked. Lehet, hogy egyesek túlságosan spirituálisnak tartanak téged, de szerinted az élet nem csak abból áll, amit szabad szemmel látunk.

Hiszel a jelekben, és abban, hogy néha az univerzum üzen neked azért, hogy a lehető legjobb utat találd meg. Ezért nem félsz kezedbe venni az irányítást!

Amikor pedig életed fontos döntéseid hozod meg, saját morális iránytűdre hallgatsz, ugyanis számodra fontos a becsületesség és az őszinteség.

Téged az alábbi három szóval lehet jellemezni: spirituális, kedves, jótét lélek.

Az angyal a fa tetején azt jelképezi, hogy hiszel a természetfelettiben, és ezt nem félsz mások tudtára adni.

Még ha furcsán is néznek rád, te őszintén kiállsz emellett, miközben megérted, hogy minden ember más, így nem is igyekszel a többiekre rákényszeríteni a saját nézeteidet.

Ez csak még inkább alátámasztja azt a tényt, hogy mennyire kedves vagy, és milyen jól értesz ahhoz, hogy mások különlegesnek érezzék magukat a társaságodban.

Nem meglepő, hogy olyan sokan keresnek fel téged, ha segítségre van szükségük!

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!