5 gyakori hiba, ami minden évben tönkre teszi a szilveszteri bulit

Zabolai Margit
Írta: ,

A szilveszter az év kötelezően átbulizott éjszakája, de sokaknak mégis kellemetlen emlékeik vannak vele kapcsolatban: valahogy egy újévi buli sem olyan, amilyennek lennie kellett volna. Az alábbi buktatók elkerülésével idén végre tényleg jól érezheted magadat!

Irreális elvárások

Szilveszterkor mintha kötelező lenne bulizni meg jól érezni magadat, márpedig parancsszóra nem megy az olyan könnyen.

Ha elengeded ezeket az elvárásokat, nem görcsölsz rá arra, hogy idén mindenképpen frenetikusan érezd magadat, hanem csak hagyod, hogy sodródj kicsit az árral, és mindenhol addig maradsz, ameddig jól érzed magadat – még ha ez akár azt is jelenti, hogy éjfél előtt ágyba kerülsz – biztos, hogy elégedettebben zárod az évet.

Túl sok alkohol

Szilveszterkor mindenféle tudatmódosító szerek forognak közkézen, nem is csoda, hogy a mentősök számára igazi rémálom ez az időszak. Ha szerencséd van, és nem kötsz ki mondjuk a detoxban, az alkohol akkor is tönkre teheti a szilveszteredet.

Nem azt mondjuk, hogy ne koccints a barátaiddal, de tarts mértéket, ismerd a saját korlátaidat, amelyek ezen a napon sem nyúlnak messzebb, mint máskor, és ne kezdj el túl korán inni!

Egy kis szalonspicc persze ezen a napon akár bele is férhet, de a mértéktelen alkoholfogyasztás ezt a bulit is éppen úgy tönkreteszi, mint bármelyik másikat.