Ezek lesznek a legjobb szilveszteri bulik Budapesten

Írta: ,

Még mindig nincs ötleted, hogy mit fogsz csinálni szilveszterkor, vagy esetleg azt már tudod, kikkel töltöd az estét, csak azt nem, hogy merre mentek? Összegyűjtöttünk nektek néhány szilveszteri bulit a fővárosból, ahova akár a koccintás előtt vagy után is érdemes elmenni, ha az egész estét nem is szeretnétek végigbulizni – habár szerintünk megéri néhány évente egy partizós szilvesztert tartani a házibulik helyett! :)

A Város Szilvesztere – Fogas Ház Kép forrása: welovebudapest.com

1/6 A Város Szilvesztere – Fogas Ház

A Fogas Ház nem kisebb névvel illette az újévköszöntő buliját, mint A Város Szilvesztere: ugyanis egészen este nyolctól másnap délig készülnek a legjobb dj-k a legjobb zenékkel, mind a Házban, mind a Kertben és a Pontban is.

A Házban többek között zenél majd Infragandhi, Jummo Daddy, Wondawulf és Ludmilla is, míg a Kertben egész este Elliot & Séf és meghívott vendégeik gondoskodnak a talpalávalóról.

Tilos Rádió Szilveszteri Buli – Mika Tivadar Mulató

2/6 Tilos Rádió Szilveszteri Buli – Mika Tivadar Mulató

Már néhány éve hagyomány, hogy a Tilos Rádió csapata a Mikában zárja az óévet, és fergeteges bulit csapnak, hogy köszöntsék az újat.

A bejáratnál mindenkit welcome pogácsával köszönt a Mika csapata, a legjobb zenékről pedig olyan nevek gondoskodnak majd, mint a Dynamite Dudes, Dj Sztyepp, Format C, Azaki és Palotai, de a névsor még mindig nem végleges, ezért várható, hogy mások is csatlakoznak hozzájuk.

Kuplung Szilveszter

3/6 Kuplung Szilveszter

Igazi rock'n'roll szilveszterre készülhetnek azok, akik idén a Kuplungot választják óévbúcsúztató party helyükként, ugyanis a már több éve hagyományosnak számító Ivan and the Parazol szilveszteri koncertnek is a Kuplung ad majd otthont, előttük pedig a The Luckies fog zenélni.

A szervezők hatalmas bulit ígérnek a koncertek után (is), ám hogy ki biztosítja ehhez a muzsikát, azt egészen december végéig titokban tartják

Zuboly Szilveszter – Instant Kép forrása: stylecaster.com

4/6 Zuboly Szilveszter – Instant

Az Instantban már szilveszter előtt nagyon készülnek az újévre, ezért egy héten át tartó The End of the Year partysorozatot indítottak koncertekkel és szuper dj-kkel.

Ennek megkoronázásaként a december 31-i bulin fél 11-től a Zuboly gondoskodik a fergeteges szilveszteri zenéről, majd három különböző teremben élvezhetitek a koccintás után a legjobb lemezlovasok zenéjét egészen reggelig.

100% Budapest NYE 2016-17 – Akvárium Klub Kép forrása: dansor.net

5/6 100% Budapest NYE 2016-17 – Akvárium Klub

Idén szilveszterkor valóban nehéz lesz a döntés, hogy hol bulizzunk, hiszen az Akvárium is fergeteges bulival készül, méghozzá mind a három termében: a NagyHall-ban, a KisHall-ban és a VOLT Music Bar-ban is.

Nem kisebb előadók fognak beállni a dj pultba, mint Felcser Máté (PUNNANY MASSIF), Henri Gonzo (FRAN PALERMO), Linczényi Márkó (THE KOLIN) és Zságer + Zságer (ZAGAR), de Karanyi is itt gondoskodik idén a fergeteges újévvárásról.

Random Trip – A38 Kép forrása: Facebook/Random Trip

6/6 Random Trip – A38

Az A38-on hagyomány, hogy szilveszter este Random Trip bulit tartanak, idén ráadásul nem is egyet, hanem rögtön kettőt, hiszen gondoltak azokra is, akik a koccintást már nem a hajón, hanem máshol ejtenék meg.

A 8 órakor kezdődő koncerten Wolfie (Punnany Massif), Barabás Lőrinc, Herbert Shaw (Soul Surge, SF), Koszi Janka, Delov Jávor és DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) gondoskodik a megfelelő alapozásról, míg a második bulit Fábián Juli, Herbert Shaw, Koszi Janka, MC Zeek, Delov Jávor és DJ Q-Cee adja majd 11-től, amelyet remek dj-s afterparty követ.