Ezek lesznek a legjobb szilveszteri bulik Budapesten

Bodnár Alexa
Írta: ,

Még mindig nincs ötleted, hogy mit fogsz csinálni szilveszterkor, vagy esetleg azt már tudod, kikkel töltöd az estét, csak azt nem, hogy merre mentek? Összegyűjtöttünk nektek néhány szilveszteri bulit a fővárosból, ahova akár a koccintás előtt vagy után is érdemes elmenni, ha az egész estét nem is szeretnétek végigbulizni – habár szerintünk megéri néhány évente egy partizós szilvesztert tartani a házibulik helyett! :)

A Város Szilvesztere – Fogas Ház Kép forrása: welovebudapest.com

A Fogas Ház nem kisebb névvel illette az újévköszöntő buliját, mint A Város Szilvesztere: ugyanis egészen este nyolctól másnap délig készülnek a legjobb dj-k a legjobb zenékkel, mind a Házban, mind a Kertben és a Pontban is.

A Házban többek között zenél majd Infragandhi, Jummo Daddy, Wondawulf és Ludmilla is, míg a Kertben egész este Elliot & Séf és meghívott vendégeik gondoskodnak a talpalávalóról.

Tilos Rádió Szilveszteri Buli – Mika Tivadar Mulató

Már néhány éve hagyomány, hogy a Tilos Rádió csapata a Mikában zárja az óévet, és fergeteges bulit csapnak, hogy köszöntsék az újat.

A bejáratnál mindenkit welcome pogácsával köszönt a Mika csapata, a legjobb zenékről pedig olyan nevek gondoskodnak majd, mint a Dynamite Dudes, Dj Sztyepp, Format C, Azaki és Palotai, de a névsor még mindig nem végleges, ezért várható, hogy mások is csatlakoznak hozzájuk.