A legcsajosabb farsangi jelmezek, ha felnőtt buliba mész

Zabolai Margit
Írta: ,

Míg a gyerekek még mindig Elzának akarnak öltözni, addig a felnőttek a maguknak rendezett farsangi buliban valami kreatívabbal is előrukkolhatnak. Körülnéztünk ötletek terén, és mi ezeket a csajos kosztümöket találtuk a legeredetibbnek.

Rágógumi-automata Kép forrása: businessinsider.com

Elég hozzá egy régi csőtopp, egy nagy adag, hobbiboltban beszerezhető pompom (de végül is vattából is előállíthatod saját magad is, ha van hozzá türelmed), és minimális varrásismeret.

Ha még egy szűk szoknyád, meg némi maradék anyagod is akad, akkor szinte kész is van ez a nagyon jópofa jelmez, amihez mi biztosan hordanánk magunkkal néhány adag színes cukorkát vagy rágógumit is, hogy adjunk belőle annak, aki kér.

Unikornis Kép forrása: gJ5RuOhpXb/instagram.com

Ennek a jelmeznek az alapja egy fehér tornadressz, a többit pedig már színes kartonból, olcsó függönymaradékból is megalkothatod, és ha szereted az extrém sminkeket, akkor ezen a téren is nyugodtan elengedheted a fantáziádat.

Használd bátran a csillámport az arcodra és a szemhéjadra is, elvégre egy varázslatos lény leszel ezen a napon, kijár neked a csillogásból!