A 8 legkedvesebb ajándékötlet ANYÁK NAPJÁRA!

A 8 legkedvesebb ajándékötlet ANYÁK NAPJÁRA!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A 8 legkedvesebb ajándékötlet ANYÁK NAPJÁRA!

Nem a megszokott „virág és tusfürdő” listával készültünk. Anyukád személyiségtípusa és szabadidős tevékenységei alapján segítünk neked megtalálni a tökéletes ajándékot!

Ha szeret kertészkedni

A fákról, a virágokról, a cserjékről való gondoskodás, illetve a zöldségek és a gyümölcsök termesztése nem csupán időtöltés, hanem művészet is egyben. Egy szép kert fenntartása a legteljesebb elégedettségérzetet nyújtó hobbik egyike.

Ha anyukád is ennek a szerelmese, biztosan örülne bármilyen növénynek vagy palántának, kertészeti eszköznek, zöldség- vagy gyümölcsfeldolgozó gépnek, kerti bútornak, gumicsizmának, szabadidőruhának, kézkrémnek vagy virágillatú kozmetikumnak.

Ha szereti a kütyüket

Úgy gondolod, hogy életed során elképesztő mértékben fejlődött a technológia? Akkor képzeld magad egy pillanatra az anyukád helyébe! Ő a televízió újdonságától érkezett a YouTube-ig.

Ha mindig azt tapasztaltad, hogy nyitottan fogadja a modern vívmányokat, lepd meg valamilyen extravagáns telefon-kiegészítővel (kihangosítóval, head-settel, tokkal vagy napelemes töltővel), „okos” háztartási géppel (például kávéfőzővel), vagány otthoni kozmetikai kisgéppel, e-könyv olvasóval, táblagéppel vagy kijelzőbarát napszemüveggel.

Ha szeret sütni és főzni

Anyukád igazi mesterszakács? A legutóbbi bulin is arattál a házi tiramisuddal, aminek telefonon diktálta a receptjét?

Ajándékoddal még jobban kiteljesedhet a konyhában, ha profi szakácskönyvet, egzotikus összetevőt, edénykészletet, praktikus kisgépet vagy konyhai dekorációs holmit adsz neki.

Ha szeret utazni

Fiatal korában rengeteget utazott anyukád, és gyakran emlegeti a régi szép emlékeket? Vagy éppen mostanság jut ideje ilyesmire? A legkézenfekvőbb – és egyben legdrágább – ajándék maga az utazás lehet, hiszen mindenki örül egy kényeztető wellness-hétvégének.

A digitális fényképező, a kényelmes szandál, a kiránduló ruházat, bármilyen útikönyv, az e-könyv olvasó, a bőrönd és az utazótáska is jó ötlet.

Ha vérbeli üzletasszony

Tőle tanultad az üzleti érzék alapjait? Mindig elfoglalt, makulátlanul csinos, és a szakmájában folyton elismerően nyilatkoznak róla?

Egy szép órával, napszemüveggel, parfümmel, elegáns sállal, minőségi rúzzsal, fiatalító arckrémmel vagy táblagéppel tutira leveszed a lábáról.

Ha egy kicsit különc

Ha a családi legendáriumból tudod, hogy anyukád annak idején közel érezte magát a hippi mozgalomhoz, biztos lehetsz benne: még mindig vonzódik valamilyen szinten a nem szokványos dolgok iránt.

Egy ízlésesen feltűnő kalap, nyári ruha, trendi napszemüveg, mintás konyhai kiegészítő, élénk színű körömlakk, szokatlan formájú óra vagy bohókás esernyő biztosan kellemes emlékeket ébreszt benne.

Ha már nagymama

Az évek elröppentek, de még mindig ő a legnagyobb támaszod. Fogalmad sincs, hogy csinálja, de semmit sem változott. Anyák napján itt az ideje, hogy megköszönd ezt a megnyugtató állandóságot.

Újság-előfizetéssel, könyvvel, teaszettel, DVD-vel (esetleg Blu-ray-vel vagy lejátszóval), fiatalító arckrémmel, lábápoló kencével, medálos nyaklánccal vagy virágos parfümmel teheted meg a legkönnyebben.

Ha szeret sportolni

A rendszeres testmozgás a kiegyensúlyozott élet alapja, s ezt anyukád is tudja.

Ha gyakran látod melegítőben, az edzés örömétől kipirult arccal, ajándékügyileg biztosra mehetsz sportruházattal, sportcipővel, sportórával vagy hi-tech pulzusmérő karkötővel, UV-szűrős arckrémmel vagy masszírozó készülékkel.

Ne feledd, hogy a meglepetés mellé mindenképpen dukál egy szál virág! Kézzel írt üdvözlőkártyával is fokozhatod az ajándékod személyes mivoltát.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!