7 viccesen szokatlan farsangi jelmezötlet pároknak

7 viccesen szokatlan farsangi jelmezötlet pároknak

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 viccesen szokatlan farsangi jelmezötlet pároknak

Farsangi összejövetelre vagytok hivatalosak a kedveseddel, és még fogalmatok sincs, milyen cuccban jelenjetek meg? Összeszedtünk néhány olyan ötletet, ami bár külföldön régóta nagy népszerűségnek örvend, Magyarországon még kicsi az esély rá, hogy a hasonmásaitok sétáljanak szembe veletek.

A Vasember és Pepper Potts

Amennyiben a párod lelkesedik a szuperhősös történetekért, de te nem vagy hajlandó Batman és Macskanő duó tagjaként feszes bőrholmiba bújni, ez kiváló kompromisszumot jelenthet számotokra.
Mivel a Vasember jelmez elkészítéséhez idő, energia és kreativitás szükséges, nem számít csalásnak kölcsönzőhöz fordulnotok az ügyben. Pepper Potts-ként azonban elég egyszerű dolgod van: egy vörös paróka elegáns kosztümmel kiegészítve tökéletes.

Harry Potter és Ginny Weasley

Ha nem láttad még a pasidat talárban, hát eljött az ideje! Érdemes figyelnetek az apró részletekre: a hosszú, fekete ruhadarab alól kilógó sportcipő vagy élénk színű lábbeli könnyen tönkreteheti az összhatást.
A másik felednek egy lencse nélküli, kerek szemüvegkeretre is szüksége lesz, egy villám alakú sminkelt sebnyomra a homlokán, valamint egy varázspálcára a kézben. Téged pedig egy vörös paróka, s néhány szeplő felrajzolása tesz igazi Ginny-vé – persze, csak ha nincsenek természetes pöttyeid.

Só- és borsszóró

Ez az a jelmezötlet, aminek láttán sokan fogják a fejüket: „úristen, ekkora sületlenséget!” Pedig ha semmi kedvetek nincs a tervezgetéssel meg a kivitelezéssel bíbelődni, akkor egyszerű és nagyszerű ötletet kell keresnetek.
Ha magatokra kaptok egy-egy óriási, kartonból vagy más anyagból kivágott só-, illetve borsszóróformát, szuperül szimbolizáljátok az elválaszthatatlanságot, ráadásul senki sem köthet belétek – elvégre jelmezben érkeztetek, plusz meg is mosolyogtatjátok az embereket.

Tom és Jerry

Ennél a felállásnál csupán annyi a kérdés, hogy melyikőtök lesz a macska, s melyikőtök az egér. Vigyázzatok, mert ez a kedves és aranyos rajzfilmfigurás elképzelés sok párt veszekedésre sarkallt már: a két szereplő közötti alapvető különbségek ugyanis feszültséget hozhatnak a felszínre.
Néhány perc alatt eldönthetitek viszont akkor a helyzetet, ha a két különböző karakternek szurkoltatok csemeteként, s erre alapozzátok a döntéseteket.

Shrek és Fiona

Ha az igazán látványos, aprólékosan kidolgozott jelmezek híve vagy, érdemes emellett letennetek a voksotokat. Az ogre-átalakulás egészen egyszerűen is megtörténhet – kölcsönzői ruhával és fejrevalóval –, ugyanakkor vállalkozhatsz arra, hogy sminkmesterként zöldre fested magatokat.
Utóbbi esetben figyelj rá, hogy mindenképpen bőrgyógyászatilag tesztelt festéket válassz, amelyet előbb egy egészen pici felületen próbálsz ki az allergiás reakciók elkerüléséért.

Frédi és Vilma

Amennyiben olyan buliba készültök, ahol egészen biztosan kellemes a hőmérséklet, tehát nem kell fáznotok, akkor legyetek ti a kőkorszaki páros!
A ruhák egyszerűségének köszönhetően bátran kiszabhatod őket saját kézzel – persze, előbb nem árt megkérdezned a párodat, hogy nincs-e ellenére a hálóing fazon nyújtotta szabad alsó szellőzés, mert ha igen, akkor egy rövidnadrágot vagy vastagabb boxert is simán alá lehet venni. Vilmaként elég kontyba fogni a hajad, de ha ragaszkodsz az eredetiséghez, kellhet egy paróka.

Bacon és tojás

Több kajás lehetőség is kínálkozott volna az összeállításunkba, de nekünk a só- és a borsszóró mellett ez tetszett a legjobban. A ham and eggs-et egyszerűen mindenki szereti, ezzel tehát nem foghattok mellé.
Pont olyan szimpla a dolog, mint egy ilyen reggeli: kartonból vágjatok ki két-két baconszeletet és tükörtojást – tudjátok, előre és hátra –, erősítsétek össze valamivel oldalt, és tá-dámm! Jó étvágyat! Ha van olyan farsangi páros jelmezötleted, ami kimaradt a listából, várjuk a cikk alatt hozzászólásban!

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!