6 kihagyhatatlan páros jelmez, kicsiknek és nagyoknak

Zabolai Margit
Írta: ,
6 kihagyhatatlan páros jelmez, kicsiknek és nagyoknak

A halloween nálunk is egyre népszerűbb ünnep, és miért is ne lenne az, hiszen a farsang mellett itt van még egy alkalom, amikor jelmezt öltve mulathatod át az éjszakát. Ugyan angolszász nyelvterületen elcsépelt viccnek számít, hogy a legtöbben ilyenkor – finoman fordítva – ledér nővérkének, ledér szuperhősnek, vagy ledér bárminek öltözik, a lényeg, hogy ürügyet találjon valami szexi holmi viseletére, mi most néhány jóval kreatívabb ötlettel állunk elő, arra az ötletre, ha a pároddal, barátoddal öltöznétek be valaminek, vagy a gyerkőcöknek keresel páros jelmezt. Mi odáig vagyunk ezekért a jelmezekért!

A kis herceg és a róka

Nem is tudom, létezik-e szebb módja annak, hogy megmutassa két ember, hogy összetartozik, mint hogy a világirodalom legőszintébb és leginkább szívszorító barátságának két szereplőjét jeleníti meg.

A kis herceg és az ő rókája mindenki előtt ismerős, de cseppet sem elcsépelt jelmezötlet, és amikor a buliban egyértelművé válik, kik vagytok, nem lesz, aki ne sóhajtana fel hangosan.

Róka jelmezt bármelyik jelmezkölcsönzőben találsz, de kis ügyességgel magad is elkészítheted, a kis herceg jellegzetes ruháját pedig akár a gardróbodból is összeállíthatod, esetleg némi leleménnyel egy kalóz jelmezt is átalakíthatsz.

Superman és Clark Kent

Van olyan kisfiú, aki ne szeretne Supermannek öltözni halloweenkor?

Van olyan kisfiú, aki ne szeretne Supermannek öltözni az év bármelyik napján?

Igaz, hogy a szuperhős jelmez kicsit lerágott csont lehet, de amennyiben iker gyerkőcökről van szó, adhatsz egy imádnivaló csavart a sztorinak: Superman és Clark Kent, a történelemben először egy helyszínen jelenhet meg!

Superman jelmezt találni nem nehéz, Clark Kentnek pedig csak egy fehér ing és egy szemüveg kell.

Hogy ne legyen vita abból, ki kapja a szuperhős jelmezt, a gyerekek a buli közepén identitást cserélhetnek.