6 kihagyhatatlan páros jelmez, kicsiknek és nagyoknak

Írta: ,

A halloween nálunk is egyre népszerűbb ünnep, és miért is ne lenne az, hiszen a farsang mellett itt van még egy alkalom, amikor jelmezt öltve mulathatod át az éjszakát. Ugyan angolszász nyelvterületen elcsépelt viccnek számít, hogy a legtöbben ilyenkor – finoman fordítva – ledér nővérkének, ledér szuperhősnek, vagy ledér bárminek öltözik, a lényeg, hogy ürügyet találjon valami szexi holmi viseletére, mi most néhány jóval kreatívabb ötlettel állunk elő, arra az ötletre, ha a pároddal, barátoddal öltöznétek be valaminek, vagy a gyerkőcöknek keresel páros jelmezt. Mi odáig vagyunk ezekért a jelmezekért!

A kis herceg és a róka

1/6 A kis herceg és a róka

Nem is tudom, létezik-e szebb módja annak, hogy megmutassa két ember, hogy összetartozik, mint hogy a világirodalom legőszintébb és leginkább szívszorító barátságának két szereplőjét jeleníti meg.

A kis herceg és az ő rókája mindenki előtt ismerős, de cseppet sem elcsépelt jelmezötlet, és amikor a buliban egyértelművé válik, kik vagytok, nem lesz, aki ne sóhajtana fel hangosan.

Róka jelmezt bármelyik jelmezkölcsönzőben találsz, de kis ügyességgel magad is elkészítheted, a kis herceg jellegzetes ruháját pedig akár a gardróbodból is összeállíthatod, esetleg némi leleménnyel egy kalóz jelmezt is átalakíthatsz.

Superman és Clark Kent

2/6 Superman és Clark Kent

Van olyan kisfiú, aki ne szeretne Supermannek öltözni halloweenkor?

Van olyan kisfiú, aki ne szeretne Supermannek öltözni az év bármelyik napján?

Igaz, hogy a szuperhős jelmez kicsit lerágott csont lehet, de amennyiben iker gyerkőcökről van szó, adhatsz egy imádnivaló csavart a sztorinak: Superman és Clark Kent, a történelemben először egy helyszínen jelenhet meg!

Superman jelmezt találni nem nehéz, Clark Kentnek pedig csak egy fehér ing és egy szemüveg kell.

Hogy ne legyen vita abból, ki kapja a szuperhős jelmezt, a gyerekek a buli közepén identitást cserélhetnek.