5 utolsó pillanatos ajándék, amit te is gyorsan elkészíthetsz

Zabolai Margit
Írta: ,

Nyakunkon a karácsony, és te már megint az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást? Esetleg megfeledkeztél valakiről, akit pedig mindenképpen meg akartál lepni? Utolsó pillanatos ötleteinkkel gyorsan, otthon is készíthetsz meglepetéseket.

Fürdősó

A fürdősóhoz lényegében csak valamilyen illóolaj, Himalája só, és egy szép üveg kell, persze aztán lehet még bolondítani a dolgot szódabikarbónával, ételfestékkel, szárított növényekkel vagy fűszerekkel is, de ez már tényleg csak azon múlik, mit találsz otthon.

Finom és egyszerű fürdősó receptekről már mi is írtunk, így korábbi cikkünk segítségével remek ajándékot adhatsz bárkinek, aki egy kis melegségre vagy kényeztetésre vágyik a hideg, téli napokon.

Személyes naptár

Ha van egy számítógéped és egy nyomtatód, percek alatt elkészítheted ezt az ajándékot: tölts le egy naptár sablont, például ezt vagy ezt, majd egyszerűen egy kép- vagy szövegszerkesztőben illesz fölé egy képet az unokákról vagy az ajándékozott állatkájáról, vagy bármiről, amiről úgy gondolod, hogy szívesen nézné egész évben.

Nyomtasd ki, és már készen is vagy!