5 tipp, hogy jól induljon az új éved

Boros Mariann
Írta: ,
5 tipp, hogy jól induljon az új éved

Szilveszterkor a legtöbben különböző fogadalmakat tesznek, aztán a lelkesedés sokszor alábbhagy, ahogy egyre előrébb lapozunk a naptárban. A fogadkozások helyett inkább arra buzdítunk, hogy indítsd a lehető legjobban a 2017-es évet, cikkünkben ehhez adunk ötleteket.

Nagytakarítás kívül-belül

Minden bizonnyal te is rendbe vágtad a lakás – és magadat – az ünnepekre, így talán nem kerül olyan nagy erőfeszítésbe, hogy az év első napjain is elpakolj, kitakaríts.

Kezdd tiszta lappal – és lakással – 2017-et, így biztosan a gondolataidat is könnyebben rendezni tudod.

A nagy karácsonyi lakmározások időszaka után pedig az sem árt, ha testileg is felkészülsz az új évre, fogd vissza az evést, inkább kímélő ételeket fogyassz, ha könnyebbnek és fittebbnek érzed magad, az új kihívásoknak is újult erővel vághatsz neki.

Honnan, hova jutottál?

A karácsonyi rohanás után szánj néhány percet arra, hogy leülsz, és gondolatban végigpörgeted az elmúlt évedet.

Idézd fel, milyen terveid voltak egy éve, és ezekből mit és hogyan sikerült megvalósítanod.

Akkor se keseredj el, ha nem épp úgy jöttek össze a dolgaid, ahogy szeretted volna, 2017-ben még bizonyíthatsz, a kihívások mellett biztosan várnak rád új lehetőségek is.

Érdemes a legszebb, legboldogabb pillanatokat is felidézned, és újra átélned, a pozitív gondolatok a jövőbeni terveid megvalósításában is segíthetnek.