5 tipp, hogy az idei majális otthon fantasztikus legyen

Balogh Orsi
Írta: ,

Sajnos az idei évben arra kényszerülünk, hogy otthon tartsuk meg a munka ünnepét, ám ettől még nagyon is lehet élménydús. Nem kell lemondani a mulatságról csak azért, mert nem tölthetjük a szabadban és nem vehetünk részt valamilyen izgalmas programon. Felejtsd el a dodzsemet és a vásárt, mutatunk 5 tippet, amivel garantáltan felejthetetlen lesz az otthoni majálisod!

Helyezzétek át a kerti partit meg a pikniket a lakásba!

Szerezzetek be pár csomag grillkolbászt, grillsajtot, és természetesen sört vagy bort, legalábbis amihez csak kedvetek van, azután kezdetét veheti a grillezés a konyhában. Sőt, lepjétek meg magatokat különböző kóstolókkal!

Tankoljatok fel borokból vagy sajtkülönlegességekből, esetleg süteményekből, hogy  kulináris élményben legyen részetek.

Kapcsoljatok be hozzá zenét és rázzátok, amíg sülnek a kolbászok! Ha gondoljátok, utána fogyasszátok el az ételt a nappali közepén a földön, piknikhez megterítve.

Igazán kár lenne nem megadni a módját az ünnepnek!

Ha tetszett a grillparti ötlete, akkor sütögetés vagy piknikezés közben „meghívhatnátok” online is a barátaitokat.

Csak legyen náluk is kaja, pia, mintha valóban együtt lennétek. Ma már a technika csodájának köszönhetően semmi sem lehetetlen!

Akinek melege van, az csobbanhat kádban vagy felfújható medencében  - a fürdőnadrág és bikini viselete pedig kimondottan hangulatkeltő!

Este jöhet egy kis társasozás, pókerezés vagy activity, amit akár a barátaitokkal is lemutogathattok. Fel sem fog tűnni, hogy nem vagytok egy légtérben, annyira jó lesz!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv