5 tipp egy tökéletes Halloween bulihoz (X)

Zabolai Margit
Írta: ,
5 tipp egy tökéletes Halloween bulihoz (X)

Zombik a konyhában, boszorkány a fürdőben – te is egy jó kis Halloween bulit tervezel? Ha azt szeretnéd, hogy mindenki jól érezze magát, akkor érdemes odafigyelni az alábbiakra!

Ne spórolj a dekorációval! Kép forrása: hometalk.com

Néhány gyertya is megteszi a magáét, de ha azt szeretnéd, hogy a vendégeid azonnal libabőrös hangulatba kerüljenek, akkor ne spórolj a dekorációs elemekkel! 

A fekete és a narancssárga kartonpapírból vágott formákból egyszerűen sohasem elég, de javasoljuk, hogy próbáld ki, milyen pókhálót tudsz kihozni néhány kibontott vattapamacsból, vagy hogy mi történik, ha egy befőttesüvegbe némi zselét, és tetszés szerinti, ijesztőnek ható dolgokat teszel. Például giliszta formájú gumicukrot!

Legyen kaja! Kép forrása: twitter.com

Mire mindent elrendeztél, nem biztos, hogy főzni is marad időd, pedig a buli lelke mindig a konyhában van, és ha mindenki csak kóvályog az éhségtől, nehezen indul majd be a hangulat.

Ha Halloweenkor csak egy dologtól nem szeretnél rettegni, és az az, hogy a vendégeid éhesen maradnak, akkor bízd a Netpincérre a kajarendelést, és már érkezik is az ajtódhoz a pizza, tészta, sushi, vagy bármi, ami a bulidhoz illik, és a vendégeidnek fogához való.

Azért vigyázz, hogy ne rémiszd halálra szegény futárt a jelmezeddel! :)

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra