5 szuper szilveszteri program, ha eleged van a kötelező bulikból

Berényi Nóri
Írta: ,

Te is unod már, hogy szilveszterkor szinte kötelező az év legjobb bulijában részt venned, a legeredetibb fogadalmakat megtenned és megízlelned az év legédesebb csókját? Ha pedig nem így sikerül, akkor fuccs a következő évnek, hiszen amilyen a szilveszter, olyan az egész éved, ugyebár. Ne erőltess magadra olyat, amihez semmi kedved, helyette fogadd meg szilveszteri programjavaslatainkat!

Vedd igazán lazára a szilvesztert és utazzatok el valahova, ami már önmagában egy nagy kaland. Tökéletes választás lehet Milánó, mivel már pár ezer forintért tudtok repülőjegyet venni és jobbnál jobb helyek várnak benneteket az év utolsó napján. És itt most nem a tipikus szórakozóhelyekre gondolunk, hanem olyan bárokra és pubokra, ahol élőzenével párosul a heves olasz temperamentum.

Ha a barátaiddal mész, akkor többen bérelhettek egy belvárosi apartmant, ahonnan megközelíthetitek a legjobb helyeket. Másnap pedig megnézhetitek a híres nevezetességeket egy finom olasz kávé társaságában.

Perfetto!

Csajos este Kép forrása: artinthefind.com

Ha már semmi kedved szórakozóhelyeken tölteni szilvesztert, akkor ne is tedd. Vedd rá a barátnőidet, hogy helyette inkább szervezzetek meg egy szuper csajos estét magatoknak.

De tényleg gondosan tervezzétek meg!

Állítsatok össze egy ünnepi menüsort, igyatok hozzá egy finom bort, és már ezzel is megalapozzátok az estéteket. Játsszatok egy jó társasjátékot, amihez persze elengedhetetlen pár Cosmopolitan koktél.

Végezetül pedig csapjatok egy pizsipartit a kedvenc filmetekkel, ami elég méltó az óév búcsúztatáshoz. Így azokkal lehetsz, akiket igazán szeretsz, ráadásul nem kell magatokra erőltetnetek egy nem kívánatos bulit.