5 szuper szilveszteri program, ha eleged van a kötelező bulikból

Írta: ,

Te is unod már, hogy szilveszterkor szinte kötelező az év legjobb bulijában részt venned, a legeredetibb fogadalmakat megtenned és megízlelned az év legédesebb csókját? Ha pedig nem így sikerül, akkor fuccs a következő évnek, hiszen amilyen a szilveszter, olyan az egész éved, ugyebár. Ne erőltess magadra olyat, amihez semmi kedved, helyette fogadd meg szilveszteri programjavaslatainkat!

1/5 Utazzatok el a barátaiddal

Vedd igazán lazára a szilvesztert és utazzatok el valahova, ami már önmagában egy nagy kaland. Tökéletes választás lehet Milánó, mivel már pár ezer forintért tudtok repülőjegyet venni és jobbnál jobb helyek várnak benneteket az év utolsó napján. És itt most nem a tipikus szórakozóhelyekre gondolunk, hanem olyan bárokra és pubokra, ahol élőzenével párosul a heves olasz temperamentum.

Ha a barátaiddal mész, akkor többen bérelhettek egy belvárosi apartmant, ahonnan megközelíthetitek a legjobb helyeket. Másnap pedig megnézhetitek a híres nevezetességeket egy finom olasz kávé társaságában.

Perfetto!

Csajos este Kép forrása: artinthefind.com

2/5 Csajos este

Ha már semmi kedved szórakozóhelyeken tölteni szilvesztert, akkor ne is tedd. Vedd rá a barátnőidet, hogy helyette inkább szervezzetek meg egy szuper csajos estét magatoknak.

De tényleg gondosan tervezzétek meg!

Állítsatok össze egy ünnepi menüsort, igyatok hozzá egy finom bort, és már ezzel is megalapozzátok az estéteket. Játsszatok egy jó társasjátékot, amihez persze elengedhetetlen pár Cosmopolitan koktél.

Végezetül pedig csapjatok egy pizsipartit a kedvenc filmetekkel, ami elég méltó az óév búcsúztatáshoz. Így azokkal lehetsz, akiket igazán szeretsz, ráadásul nem kell magatokra erőltetnetek egy nem kívánatos bulit.

Csak szolidan! Kép forrása: stylemepretty.com

3/5 Csak szolidan!

Nem kell észveszejtő buli ahhoz, hogy emlékezetes legyen a szilvesztered, ezért fűzd meg a párodat vagy a barátaidat, hogy vegyétek lazán az estét.

Öltözzetek ki, keressétek fel a város legjobb éttermét és töltsetek el egy igazán romantikus, vagy baráti estét. A foglalást viszont ne hagyjátok az utolsó pillanatra, mert a legjobb helyekre nem egyszerű bejutni szilveszter este, viszont nem is lehetetlen. Általában ilyenkor még az egész város fel van díszítve, így vacsora után sétáljatok egy nagyot és tévedjetek el ismeretlen utcákban.

Csak érezzétek jól magatokat, mindenféle kötöttség nélkül.

Buli, ahogyan te szeretnéd! Kép forrása: listal.com

4/5 Buli, ahogyan te szeretnéd!

Ha szeretnél bulizni, viszont nincs kedved ismeretlen helyekre menni, akkor szervezz egy olyan bulit, ahova csak azokat az embereket hívod meg, akiket igazán szeretsz és tudod, hogy nyugodt szívvel beengedheted az otthonodba.

Készítsetek vendégváró falatkákat és koktélokat a barátnőiddel, válogassátok össze a kedvenc zenéiteket és gondoskodjatok a jó hangulatról.

Másnap pedig jöhet a romok eltakarítása, de persze barátokkal ez is könnyebben megy.

Kényeztetés a szerelmednek és neked Kép forrása: ihg.com

5/5 Kényeztetés a szerelmednek és neked

Lehet, hogy elcsépelten hangzik, de biztos, hogy a legpihentetőbb szilveszteri program egy tökéletes wellness hétvége a szerelmeddel.

Még nem késő körbenézned az interneten, mert remek akciós ajánlatokat kínálnak a magyarországi szállodák, ahol tökéletes harmóniában pihenhetsz a pároddal. Az egész éves kemény munka után ennyi jár nektek, ráadásul a kapcsolatotokat is csak megerősítheti egy ilyen hétvége.

Ha pedig alapozol arra a kijelentésre, hogy amilyen a szilveszter, olyan lesz az egész éved, akkor ennél jobb nem is jöhetne.